Za vyhlášení místního referenda o umisťování imigrantů v Havířově


Nepřihlášený uživatel

/ #230

2016-12-09 19:06

Ústava ČR je v rozporu se zájmy státu i národa

Politici nám lžou celé 23 roky od vzniku České republiky v roce 1993. Naše ústava škodí především našemu národu a jeho zájmům. Mezinárodní smlouvy mají přednost, i když škodí naší zemi a lidem. Politici se zaprodali a 23 roky lžou a mlží. Mají strach přiznat svůj největší zločin – ústavu, kterou svůj národ zotročili, do té doby, dokud bude tato ústava v platnosti.

Proto přichízime s výzvou „Změňme ústavu!“. Změňme ji zákonodárně, než přijde na řadu silové řešení, až si národ uvědomí, že couvat už nemá kam..

Inspirovaly nás akce ruské organizace NOD (Nacioanalno osovoboditelnoje dviženie – Národní osvobozenecké hnutí) jehož vznik inicioval ruský prezident Vladimír Putin. Dne 4. listopadu proběhla demonstrace na podporu referenda ke změně ústavy. Tato demonstrace se připravovala v době, kdy bylo ještě před volbami, takže nikdo nemohl mít jistotu, že Jednotné Rusko získá skutečně  3/5 většinu ve Státní Dumě (ruském parlamentu).

Znění článku 10, Ústavy ČR, je psané jako přes kopírák jak u nás, tak v Rusku, a tak i v dalších zemích bývalého Východního bloku: „Vyhlášené mezinárodní smlouvy, k jejichž ratifikaci dal Parlament souhlas a jimiž je Česká republika vázána, jsou součástí právního řádu; stanoví-li mezinárodní smlouva něco jiného než zákon, použije se mezinárodní smlouva.

VICE-Ústava ČR je v rozporu se zájmy státu i národa

VICE-VEŘEJNÝ DLUH POLITIKU