Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #12110 Ortel odhalil pokrytectví mainstreamu a Banga se chce přiživit na uspěchu Ortelu

2016-12-05 18:37

Mainstream tvrdě zakročil proti bloggerům, kteří si dovolili vyjádřit podporu skupině Ortel. Proč moderátorka CNN vyzývá Američany k nošení hidžábu? Smrt mainstreamu v přímém přenosu!

Ortel odhalil pokrytectví mainstreamu

Určitě jste mnozí z vás sledovali udělování cen hudebních Slavíků minulý víkend. Pokleslá estráda, která by jinak nestála za pozornost, přinesla i zajímavý moment, kdy stříbrné místo si odnesla kapela Ortel. Ta skládá a hraje písničky s národními a vlasteneckými motivy. Jenže dnes, když řeknete slovo vlastenec, nebo když zazpíváte píseň s národními motivy, začne v globalistických českých médiích řev. A nejen tam. Jako první se ozval jistý Radek Banga, nechvalně známá cikánská postavička, která má texty vlastních písní na tak odporné úrovni, že je tady nebudu ani publikovat. Parlamentní listy na to žaludek měly, na ukázky textů pana Bangy se můžete vyzvracet. Porovnejte texty Ortelu a pana Bangy. A takovýto člověk začal na předávání Slavíků pískat na protest proti tomu, že Ortel dostal cenu.

VICE-Mainstream tvrdě zakročil proti bloggerům, kteří si dovolili vyjádřit podporu skupině Ortel. Proč moderátorka CNN vyzývá Američany k nošení hidžábu? Smrt mainstreamu v přímém přenosu!

Tomáš Ortel vs. Radek Banga ve Zprávách
VICE-Tomáš Ortel vs. Radek Banga ve Zprávách tv

168 HOVEN cenzura a veřejná manipulace zase h......  nackové chodi aj na Revoltu,Vladimíra 518 a to media neřeší ale vlastence ano fuj fuj mainstriem ss 

VICE-Vít Klusák: Na koncertech skupiny Ortel se hajluje