Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #11853 Diví se někdo, že evropští politici jedno říkají a jiné dělají?

2016-11-15 19:57

Ač obě události vyznívají bohulibě, především po třiceti letech se opakující mezináboženské setkání v Assisi je potvrzením, že jak proces sjednocování všech náboženství, tak migrační vlna, nejsou ničím spontánním, ale naopak cílevědomě řízeným procesem. I přesto by obojí mohlo vyznívat bohulibě, kdyby ovšem v prvním případě nešlo o předstupeň ke zrušení všech náboženství a k zavedení jednoho celosvětového – marxismu.  A kdyby tento proces, jdoucí ruku v ruce s migrační vlnou, nebyl likvidační směrem ke kulturám, tradicím a identitám jednotlivých národů tak, aby jeho výsledkem byla jednolitá šedá masa, pro kterou už označení „lidstvo“ možná nebude platit.

Věřících je mi líto – náboženství právě potvrzuje, že je pouze tím nejrafinovanějším prostředkem, jak lidstvo zmanipulovat napříč hranicemi (neplatí pro ty věřící, kteří k víře v Boha nepotřebují žádné doktríny). A pokud jde o migrační politiku – závěrečný bod přijaté deklarace zní: „Posílit globální řízení migrace“… Diví se někdo, že evropští politici jedno říkají a jiné dělají? Ke shrnutí obojího mě napadá věta, kterou jsem kdysi četla v jednom komentáři (a cituji, tak, jak byla napsána) : „Ľudia, vy neviete, kto proti Vám stojí! Tu pomože iba osobnosť typu Ježíša alebo Putina“.

A úplně na závěr ještě jednou video Jana Pavla II. a Assisi z roku 1986:

VICE-Babylón v Assisi.avi

Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů