Mafia III cz Dabing

xyz

/ #44

2016-11-01 20:46

Jestli tuto stránku čtou lidé, kteří s tím mohou něco dělat, aby se český dabing pro Mafii III realizoval, prosím, vlastně PROSÍME, pokud máte strach, že by se nevrátila investice a nezaplatil se váš čas, který byste tomu dali, založte třeba webovou stránku na které uveďte veřejně číslo účtu, kam se mají příspěvky posílat, uveďte tam jasně na co se vybírá, s propagací a reklamou na tento výběr a věrohodností vám jistě pomohou herní portály a stránky jako games.tiscali.cz, www.hrej.cz, http://doupe.zive.cz, http://bonusweb.idnes.cz a spousty dalších, nehledě na to že se to pak internetem rozletí samo, jako blesk. Vám se dopředu zaplatí výdaje za dabéry, studio a váš čas, který tomu věnujete a jistě i něco navíc. Nejlépe s častou aktualizací, kolik už je vybráno a kolik ještě zbývá. Věřím tomu, že fanoušci by velice rádi přispěli a pomohli vzniknout dabingu a ještě by si tuto hru s českým dabingem hodně z nich koupilo za plnou cenu, i po tom co by přispěli a vsadím se, že by se ta částka pro dabing potřebná, vybrala velice rychle, jak by se to rozkřiklo

I když je to s křížkem po funusu, z důvodů negativních recenzí, které asi ovlivní rychlost výběru. Ale já věřím, že tyto negativní recenze jsou hlavně kvůli tomu, že bez českého dabingu a hlášek, tato hra pro ČR ztrácí duši a celý koncept pak působí divně, trapně, americky a odsouzením "to není mafie ale slátanina na způsob GTA" a "ty mise se pak stále opakují a je to nuda". Nadabovaná by tato hra určitě získala hodně srdcí, protože v každé se vše opakovalo, někam přijet a zabít atp., ale ten dabing tomu dal tu duši a tady by to bylo hodně potřeba, a recenze by pak byly úplně jinde, místo 60% na bonusweb 5/10 na games.tiscali by měla třeba kolem 80% a 8/10 možná i víc!!! Dabing dělá hodně a v tomto případě to na něm dokonce celé stojí, protože jde o duši této hry a tradice a českou republiku, protože tato hra uchvátila svět jako jedna z mála věcí z ČR, je to jeden z klenotů naší české komunity, na který můžeme, jsme a budeme vždy hrdí, ale plnohodnotným dílem se pro nás trojka stane jen v případě českého dabingu. A ať už byla ochraná známka prodána do zahraničí nebo ne, je to náš výtvor a kořeny bude mít stále u nás. Al ejak už tady někdo napsal, bez dabungu bych si ji nezahrál, ani zadarmo.

Prosím, té společnosti je to jedno, protože jim nejde ani tak o ten výdělek nebo prodělek, ale o to že se jim to nechce řešit, jsme malá zemička, hru si koupí málo lidí, a tak nechtějí ztrácet svůj čas, peněz mají dost, ta hra se jim zaplatí, jde tady o to, aby se našli lidé, kteří tomu ten čas zkusí věnovat, aby se našel někdo, kdo patří mezi ty, kteří ví, že by s tím mohli něco udělat a znají patřičné lidi a ví kde se přimluvit a kde zapáčit a tak dál, jednoduší někdo, kdo tomu svůj čas obětuje aby dabing vznikl.

Děkuji za pochopení a případné kroky, které je třeba podniknout k tomu, aby se vybrali peníze od fanoušků a lidí, kterým na tom opravdu zálež, protože je to... ani ne tak další ostuda ČR, že zase kus sebe prodala do zahraničí, ale hlavně je to škoda.