Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

PODVOD V USA

/ #11225 Přesto západní mainstream cituje „prefabrikovaný“ průzkum CNN o vítězství Hillary! Důkazy jsou zdrcu

2016-09-28 16:01

První prezidentskou debatu vyhrál s přehledem Donald Trump. Přesto západní mainstream cituje „prefabrikovaný“ průzkum CNN o vítězství Hillary! Důkazy jsou zdrcující!

Ve spojených státech včera večer proběhla první prezidentská debata mezi Donaldem Trumpem a Hillary Clinton. Jen několik málo minut poté začala západní mainstreamová média chrlit průzkum americké televize CNN, které se kvůli její podpoře Hillary Clinton přezdívá „The Clinton News Network“ a od CNN tuto informaci převzala i všechna evropská a v neposlední řadě česká mainstreamová média. Jenže ouha, chyba lávky. Všechna mainstreamová média skočila na špek interní prefabrikaci televize CNN.

Průzkum totiž televize CNN autorizovala pro agenturu Reuters více než 40 minut před koncem debaty. Průzkum byl už v té chvíli hotový a předplatitelé tzv. Premium channel Reuters dostali přístup k průzkumu před skončením debaty. Nehorázný podvod, ale karavana jede dál, nic se neděje. Překvapuje to někoho? Televize CNN si nechala průzkum dopředu „prefabrikovat“ a ten proběhl tak, že dotaz průzkumu, který zněl „Kdo podle vás vyhrál dnešní debatu?“, byl položen skupině respondentů, kde bylo zastoupeno 41% Demokratů, ale jen 26% Republikánů a 33% nezávislých. Ano, čtete správně. Ne, zrak vás nešálí. Informaci přinesl server Infowars [1].

VICE-VŠE O CLINTONOVÍCH + AMERICAN POLITIC

VICE-První prezidentskou debatu vyhrál s přehledem Donald Trump. Přesto západní mainstream cituje „prefabrikovaný“ průzkum CNN o vítězství Hillary! Důkazy jsou zdrcující!