Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #11178 "Čím déle Assad lpí na moci, tím větší je riziko destabilizace v Sýrii a v celém regionu."

2016-09-25 08:56

"Čím déle Assad lpí na moci, tím větší je riziko destabilizace v Sýrii a v celém regionu.

Takže podprahově tato hrozba může být, je tedy zcela zřejmé, uvedla, že útoky v Sýrii bude pokračovat, dokud al-Assad odstoupí dobrovolně. Ozbrojené síly OSN a NATO se snaží získat kontrolu nad Sýrií.

Rýže dodává:

"Bombardování připomínají naléhavou potřebu
. Politické řešení v Sýrii, než bude příliš pozdě"

Dokonce i Hillary Clinton uvedl, že al-Kajda . -Terroristen nejen umístěný v Sýrii, ale že jsou také spolupracovat s USA se vrhnout do špičky syrské vlády

Clinton řekl:

"Je to velmi nebezpečný soubor aktéry v regionu, Al-Káidy, Hamas a další, které jsou na našem seznamu teroristů. - Které podporují opozici [v Sýrii], nebo vyžadování, aby tak učinily"

Zákaz poznamenat, že sousedství jsou řízeny odporem. OSN má v plánu instalovat neozbrojené pozorovatele tým (UNSMIS) v Sýrii. Ki-Moon byl zděšen nárůstem bombových útoků v Sýrii říká, že:

"Technický standard a velikost bomb poukazují na vysokou úroveň způsobilosti, což by mohlo naznačovat přítomnost zavedených teroristickými skupinami."

Ki-moon neříká, kdo tyto "zavedené teroristické skupiny".

Obama nabídl se k němu vést Asada rezignaci jako prezident Sýrie v cestě. Cílem je uspokojit požadavky teroristických skupin, které trápí region, aby bylo zajištěno, že násilí je zastaven.

Plán VICE-závisí na podpoře Ruska , vyjádřil silný odpor ke změně vlády. Rusko brání přístupu RB OSN a zavedení sankcí proti Asada. Vzhledem k tomu, Rusko má vypořádat s vzpouru ve své vlastní zemi, jeho schopnost může být omezena na ochranu Sýrii, USA a NATO by se mělo použít vojenskou sílu, aby zajistily, že Assad je nahrazen.

"Rusové uvažovat prezidenta Asada jako záruku pro své zájmy v tomto regionu," uvedl Dimitri Simes K., expert na Rusko a předseda Centra pro národní zájmy ve Washingtonu.

"Ale Putin nemá rád, že zákazník za druhým je odstraněn ze Spojených států, a to považováno za Asada svých zákazníků. "

Dimitry Mededev , premiér Ruska, řekl na summitu G8 v Camp Davidu v detailu s Obamou o situaci v budoucím zapojení Sýrie a Ruska. Benjamin Netanjahu , premiér Izraele, nedávno řekl, že on je nemocný násilí v Sýrii a on dal VICE-Asada vinu . Mezi světovými mocnostmi a mezinárodními orgány vyhrává nápad Asada odstranění ze síly podpory. . Rada pro spolupráci v Perském zálivu a Evropská unie odsoudila Asada a volají po změně režimu v tiskové zprávě, Netanjahu řekl:

"Premiér [Benjamin] Netanjahu vyjadřuje znechucení nad pokračujícími masakry silami syrského prezidenta Bašára Asada nevinných civilistů, které pokračovalo přes víkend v Houla a kde byly desítky ovlivněny nevinné děti."

VICE-Wir sehen zu, wie Syrien Zerstört wird von USA, Izrael und UN