Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #10968 Informační válka: Zastoupení Kurdů v ČR nevadí, zastupitelství Doněcké lidové republiky ale vyvolalo

2016-09-05 06:58

Informační válka: Zastoupení Kurdů v ČR nevadí, zastupitelství Doněcké lidové republiky ale vyvolalo záchvat. Udavač Štětina, odposlechy Merkelové ze strany USA a Ruskem řízené weby! [VIDEO]

Bezpečnostní a informační služba (BIS) vydala výroční zprávu  za rok 2015 a hned se opět na ČT spustila flašinetová písnička o hrozbách z Ruska, o dezinformačních webech, o vlivu ruské ambasády na procesy v ČR a v neposlední řadě i obavy z toho, že vliv internetu a alternativních médií začíná ovlivňovat informační pole v ČR už do takové míry, že by prý Rusko mohlo použít svůj vliv v elektronickém a mediálním prostoru pro nepřátelskou činnost proti ČR. Samotná zpráva přitom jasně říká, že ČR žádná hrozba nehrozí.

Česká televize v pořadu Události, komentáře  si do studia pozvala Zdeňka Ondráčka z KSČM. V telemostu byl František Bublan z ČSSD a Jiří Pospíšil z TOP09. Diskuse k výroční zprávě BIS byla podle očekávání. Pan Ondráček z KSČM dobře poukázal na to, že v celé věci se zapomíná na vliv i jiných tajných služeb na území ČR, např. těch spojeneckých, jak bylo odhaleno třeba před časem právě v Německu, kde se ukázalo, že americká zpravodajská služba CIA nasadila proti Merkelové speciální oddíl bývalých analytiků NSA, kteří odposlouchávali několik let nejen její mobilní telefon, ale i elektronickou poštu a její notebook.

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

VICE-Informační válka: Zastoupení Kurdů v ČR nevadí, zastupitelství Doněcké lidové republiky ale vyvolalo záchvat. Udavač Štětina, odposlechy Merkelové ze strany USA a Ruskem řízené weby! [VIDEO]