Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.

minidaz

/ #5863 Re: Re: cantus

2016-08-19 16:01

#1025: - Re: cantus 
nechápu!!!

vy všichni víte kolik to bude stát? kolik s tím bude práce po administr. stránce? Máte k názvu Ruzyně tak strašně velký citový vztah, že se Vás to dotýká takovým způsobem, aby jste měli tak zásadní názor proti přejmenování.

Úplně super mi přijde psát, že pan Fenič kromě Febiofestu, nic nedokázal nebo se na něj kašle, ty ho tak dobře znáš? že víš co dělá během celého roku?... Cos dokázal ty?

A srovnávat to s komunismem? :-)))

Nemáte nic lepšího na práci???

 Jo víme kolik to bude stát - teda kolik už to stálo. CCa 500.000.000,- Pětset milónů ty blbečku, ale i kdyby to stálo jeden milon, tak proč jako? K čemu?

A cos dokázal Ty? ty vole! ani jsi to sem nenapsal. Tak já jo,

já jsem zasadil strom (ne jeden), postavil jsem dům (BEZ DLUHU), postaral jsem se o rodinu a šířím alternativní informace např. i o takových zrádcích, jako BYL (naštěstí, ať se v hrobě obrátí) soudruh Václav Havel. Je třeba hledat. Já jsem byl osobně na jednání na Ukrajině, kde mi přímí účastníci tehdejšího jednání (1988) vmetli do tváře našeho soudruha VH, který tam byl v roce 1988, coby příští prezident a prohlásil, že o území Zakarpatie nemá naše republika zájem!!!

Mimochodem spolupráci s StB podepsal poprvé v roce 1973! Pak 1979, pak 1984 atd... stačí hledat. Viděl jsem kopie.

Ale i kdyby to nebyla pravda, je třeba soudit strom podle jeho plodů. A tyhle plody jsou hořko-kyselé.

Např. ta jeho slavná restituce... LUCERNA, no budiž tedy, holt jsme asi všichni chtěli aby jí dostal zpět, i když byla zabavena v rámci Benešových Dekretů. OK, z toho se neposereme, ale víš ty blbečku komu jí prodal? A kde vzal asi konexe na jednoho z největších StBáků, kterej za ní zaplatil 250.000.000,-?? Ono samo. Samo se to náhodou prodalo.

Další plod zralý k úvaze : ta jeho kamarádka  Chadimová s falešnými doklady o zápisu do katastru?

Čteš dobře blbečku - v roce 1988, to bylo. Ta dohoda na Ukrajině.

To mám fakt nejradši tyhle Havloidní sráče, kteří si neumí sehnat informace.

A pro pó... :) Nejsem žádnej komunista, kromě toho musím pro úplnost dodat, že naše rodina dodávala za totáče peníze a jiné věci Chartě77, takže přesně vím o čem mluvím a o to víc mě to sere.