Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #10708

2016-08-08 03:28

Do té doby, CIA byl konspirovat po dobu delší než jeden rok se spojenci ve Velké Británii, Saúdskou Arábií a Katarem k přepravě zbraní a zboží -, které mají být použity pro svržení Asada - od Libye, přes Turecko do Sýrie.

Nový odhad inteligence vybrala Turecko jako hlavní překážka Obamově politice Sýrii.

Tento dokument ukázal, poradce řekl,

"Že to, co začalo jako tajného amerického programu na paži a podpořit umírněné povstalce bojující Assad byl kooptován Tureckem a se proměnil v plošném snížení všech individuálních nastoupit na technické, zbraně a logistické program pro všechny opozice, včetně Jabhat al-Nusra a islámský stát.

Takzvané mírní se vypařila a Svobodné syrské armády byl zadek skupina umístěný u letecké základny v Turecku. "

Posouzení bylo bezútěšná: nebylo únosné "umírněný" opozice vůči Asada, a USA se vyzbrojuje extremisty. GenerálporučíkMichael Flynn , ředitel DIA mezi 2012 a 2014, potvrdil, že jeho úřad poslal konstantní proud klasifikovaných varování pro civilní vedení o neblahé následky svržení Asada. 

VICE-Obamov "Falošná vojna" proti islamskému štátu (ISIS ) - Islamský štát je chránený Spojenými štátmi a ich spojencami

VICE-Military k vojenskému

VICE-Na Internetu zveřejnili video, na kterém je zachycen obrovský arsenál zbraní a munic, které ozbrojenci používají při ostřelování místních obyvatel. Téměř všechny zbraně jsou vyrobeny v USA a Německu.