Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

LORD ROTHSCHILD má strach z BREXITU III.

/ #10243 BOHU Díky !!!

2016-07-07 15:41

... Mezitím se bývalí majitelé Freeport "přesunuli na jiný kopec, která je v okruhu 5-7 mil od dolu Grasbergu, který je v současné době prostorem dolu Freeport. Někdo bude v této nabídce podveden ... a to není žádná slovní hříčka ". Zdroj uvedl, že si myslí, že celé masivní námořní cvičení bylo "jen a jen krytí."

Číňané si potřebují uvědomit, že "Kissinger vlastnil 50% Freeportu už od vlády Suharta, kdy mu byly předány akcie výměnou za jiné služby a ziskové společné podniky mezi Suhartem a Kissingerovými Chlapci; [Chazarskou mafií]. "

Zdroj dodává, že jedním z důvodů, proč byl důl dán Kissingerovi, Rockefellerům .. atd Bylo to, jako platba za umožnění prezidentu Suhartovi napadnoutl Indonésii a anektovat v roce 1975 Východní Timor.

Tak to vypadá tak, že je to dobrá sázka na to, že důl byl vyčištěn od většiny svého zlata, což znamená, že Chazarská mafie již nemá dostatek zlata k financování obchodního deficitu EU a Spojených států s Asií a zbytkem světa. Asiaté nepřijímají prázdné sliby vytištěné na papíře, a jak říkají děvčata z Asijských barů: "nejsou peníze (zlato), tak není ani žádný med".

Rothschildovi rodinné zdroje říkají, že v horních patrech chazarské mafie je nyní vážná rivalita o tom, co dělat dál. Říká se, že rodinná setkání jsou v plném proudu a požádali SBD a jejich spojence, aby počkali až do července. Tím byl dán termín 10. července, po kterém chazarská mafie ztratí jakoukoliv příležitost podílet se na vytvoření spravedlivějšího a k Zemi šetrnějšího nového finančního systému. Také se stanou předmětem totálního a absolutního bojkotu, kterému nakonec podléhnou, což nevyhnutelně povede k jejich bankrotu a zapomění.

Rozvědka Pentagonu potvrzuje, že frakce chazarské mafie v čele s Georgem Bushem zrušila styky s ex mafiány poddřízenými Bushovi, Donaldem Rumsfeldem a Dickem Cheneym a hledají ochranu u Donalda Trumpa, zatímco Brent Scowcroft, Hank Paulson a Richard Armitage usilujít o ochranu před Hillary Clintonovou.

Nicméně je pravděpodobné, že žádný z těchto kandidátů, nebude schopen ochránit tyto zločince po dlouhou dobu. Zdroje blízké Trumpovi řekly, že by se s Cheneym a Rumsfeldem dohodli, ale pouze pro teď, a pouze jako dočasné opatření.

Zdroje FBI mezitím říkají, že v případě potřeby skončí s Barackem Obamou a a hlavní státní zástupkyní Lorettou Lynch, aby se dostali na kůži Hillary Clinton.

Zdroje z Pentagonu také říkají, že "židovská mafie" (= chazarská mafie)" je ve stavu paniky na obou stranách Atlantiku poté, co se jim nepodařila jejich falešná vlajka v Orlandu, a protože Senát 20. června zablokoval čtyři opatření na kontrolu zbraní. Senát také 22. června odepřel FBI přístup k nahlížení na návštěvy webů a do elektronické pošty bez soudního příkazu a Nejvyšší Soud ukončil zase Obamovi imigrační plány.

Je zřejmé, že mnoho zemí se probouzí k tomu, že došlo ke změně v horních patrech světové mocenské struktury. Indikací, například je to, že Izrael, Egypt a Sýrie požádali o členství v Šanghajské organizaci pro spolupráci. To znamená, že Izrael požádal, aby mohl vstoupit do vojenské aliance se svým původním "úhlavním nepřítelem" Íránem, který je již součástí. Je to také organizace, která je teoreticky protipólem svých předpokládaných spojenců a ochránců z NATO a Spojených států.

Polsko a další země ve východní Evropě také ukázaly, že chápou, že věci jsou nyní odlišné, protože se dohodli se připojit k nové čínské "Iniciativě pásu a cesty", tj výstavbě významných dopravních cest na východě přes Rusko do Číny.

Stavební propojení s východem má pro Polsko smysl, protože už mohou vidět, že EU ztrácí kontrolu. Zdroje CIA v Evropě tvrdí, že Evropská centrální banka vydává velké množství padělaných eur, což znamená, že nemají žádné skutečné záruky na jejich podložení zlatem.

Zdroje z Pentagonu souhlasí s tím, že "Euro by mohlo být nahrazeno národními měnami, a to stejným způsobem, jako je kupř. yuan podložený zlatem a nebo nové americké dolary, jenž byly vytištěny, a které teď jen čekají na veřejné oznámení RESETU globální měny a uvolnění stovek miliard v ukradených fondech" (p.př.: světové kolaterální účty).

Tato obnova globální měny, však nebude obsahovat takové měny jako jsou Zimbabwské dolary prodávané podvodnými blázny - členy Bush / Clintonovi mafie. Nicméně, zdroje SBD říkají, že by mohli dělat ústupky členům amerických ozbrojených sil, kteří investovali do iráckých dinárů, ale ne v případě, že by to prospělo mafii Bush / Clinton.

A na konec tohoto článku informace, že i japonská mafie také dostala zprávu a dělají se zde vážné přípravy na změnu režimu. Dokonce i guvernér Bank of Japan, Haruhiko Kuroda, připustil, že "abenomika" selhala a že Japonsko musí přijmout nový směr. Zdroje rodiny Rothchild se vyptávali, co se stane s jejich agentem Michaelem Greenbergem v Japonsku, a bylo jim řečeno, "že půjde do vězení." Richard Armitage může jít konfrontovat své duchy ve Spojených státech, zatímco Kenneth Courtis pravděpodobně zůstane sám.

Zdroj a komentáře angličtině:

http://benjaminfulford.net/