Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

LORD ROTHSCHILD má strach z BREXITU I.

/ #10241 BOHU DÍKY

2016-07-07 15:38

Obrázek: Lord Rothschild řekl, že opuštění EU povede ke "škodám a neuspořádané situaci". Odpověď na stěně za ním: "jistě, miláčku, ale jen pro Tebe".

Skutečným důvodem pro pokračující problémy v Evropské unii, včetně nedávného hlasování britského lidu opustit blok, je to, že Evropská unie je v úpadku. Víme, ve zpětném pohledu, že bankrot Sovětského svazu byl skutečný důvod, proč se rozpadla Varšavská smlouva, Polsko jako prvnízačalo toto domino. Ze stejného důvodu, můžeme předpovědět, že Anglie byla první domino v kolapsu Evropské unie.

Vznikající konsensuální názor je takový, jak to zhodnotili analytici Pentagonu: "Brexit může vést k Frexit (francouzský exit), zhroucení bank, populismu, nacionalismu a anti-globalismu". To by také pravděpodobně vedlo k ukončení Chazarské mafie sponzorující muslimské přistěhovalectví.
Situace ve Francii se již stala tak chaotickou, že francouzská policie tvrdí, že jsou stále příliš vyčerpaní vypořádáváním se s denními, násilnými demonstracemi, které se konají po celé zemi. Francouzský prezident Francois Hollande, který má pouze 11% veřejné podpory, se snaží zakázat demonstrace, ale je těžké vidět, kdo bude prosazovat jeho "zákaz". Jinými slovy, Francie směřuje k revoluci.