Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Jen tak dále, staré garnitury a EU skončí !

/ #10142 "Starého psa novým kouskům nenaučíš!"

2016-07-01 08:24

Brusel – Předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker se po britském referendu stal terčem kritiky – mimo jiné ze strany českého ministra zahraničí Lubomíra Zaorálka a ministra obrany Martina Stropnického. Svým kritikům ale skrze bruselský server Politico Juncker poslal jasný vzkaz.

cituji zde: z reakce J.C.Junckera:

Juncker rezolutně prohlásil, že nehodlá rezignovat, jak ho někteří kritici vyzývají, protože nevidí žádný důvod k tomu, aby tak učinil. Ohradil se i vůči kritickým článkům, které se objevily v tisku.

Juncker čelí kritice kvůli tomu, že nezasahoval do britské kampaně k referendu o odchodu EU, a tak nezabránil brexitu. Juncker ale tvrdí, že tak učinil na naléhání britského premiéra Davida Camerona.



Zdroj: http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/160639

a to je divné!? ... tomu dědkovi vůbec nedochází, že není kritizovaný za (viz žlutě zdůraznené) ale za to, jak spolu s "Hitlerbábou", s Tuskem, a jinými "EUROKOMISAŘI" ... léta "vedli EU k zářným zítřkům" ... které si Evropané ovšem nepřejí (především migranty a islamizaci, direktivní buzerování ze strany Bruselu, a mnoho jiného "dobrodiní")!!!