Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #10065

2016-06-25 07:19

George Soros a Madlenka Albrightová řádí v Rusku jako černá ruka. Jejich podivná neziskovka z Washingtonu ovládá desítky ruských opozičních novin!

Sami tedy vidíte, že poměrně obyčejná informace o nepodstatné události v Rusku, kde regionální noviny napsaly bublinu proti ruské televizi, nás dovedla až do nejvyšších struktur amerických elit a struktur vyhrazeného řízení globalizovaného světa. Rusko je ve válce. Neziskovky a americké zdroje dál proudí do Ruska a jejich cílem je financovat ruskou opozici, jejich média a noviny. Co asi tak má na starosti neziskovka z Washingtonu, která zaměstnává 50 poradců z řad amerických elit? Co asi tak hledá v Rusku? Lepší zítřky pro obyčejné Rusy? Rozvoj Ruska a jeho ekonomický růst? Blahobyt? Ne, to opravdu nehledá.

V Rusku leží ropa, plyn, nerosty, uran, uhlí, dřevo, obilí. To všechno tam je, ale Rusové se nechtějí dát obsadit, rozprodat, zprivatizovat, vytunelovat, začlenit do EU a sešněrovat pod Lisabonskou smlouvu tak, že o jejich zemi bude rozhodovat většinové kvórum jakési Evropské komise. Tam, kde má prsty krvavá Madla a strýc Sóroš, tam obvykle bude někomu brzy puštěno žilou, někdo se napakuje a někdo zařve. Ne nezbytně v tomto pořadí, ale na tom nesejde. Rusko je posledním místem na zemi, které se nepodařilo zglobalizovat. Útoků na Rusko, třeba i v takové marginální věci jako je sport, bude přibývat. Bublina v novinách nás tudíž nesmí překvapit. Bude jich mnohem víc.

VICE-George Soros a Madlenka Albrightová řádí v Rusku jako černá ruka. Jejich podivná neziskovka z Washingtonu ovládá desítky ruských opozičních novin!