Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

BREXIT: Zdrcující úder pro evropské globalisty, americké elity slaví záchranu dolaru. Slaví i Čína?

/ #10064 BREXIT: Zdrcující úder pro evropské globalisty, americké elity slaví záchranu dolaru. Slaví i Čína?

2016-06-25 07:16

BREXIT: Zdrcující úder pro evropské globalisty, americké elity slaví záchranu dolaru. Slaví i Čína? Rozbíjení Evropy bude pokračovat, migrační vlna je nástrojem, elity obětovaly nejen Coxovou, ale i Camerona!

Není vyhráno, nový premiér nemusí Brexit podepsat!

Odezva globalistů na výroky královny ale může být tvrdá a dá se očekávat, že proti královně můžou v budoucnu přijít sankce. Globalisté jen tak Británii nepustí a pozor, nový premiér země nemusí nakonec Brexit podepsat. Velká Británie pro Američany má stejnou roli jako zmíněný Jaceňuk nebo Mubarak. Velká Británie je pro americké jestřáby nástroj na použití, který odhodí, když bude potřeba. Oslabení Evropy, euroasisjkých globalistů v EU a obětování Camerona, to jsou pouze nástroje s cílem uchování amerického statusu Pax Americana. Zbrojení v USA bude navázáno na permanentní konflikty v Evropě, v blízkosti Ruska, na Kavkaze a na Blízkém východě. Cílem USA je ovládnutí Ruska a ruských zdrojů a americké elity pochopily, že do Ruska vede cesta jenom přes Evropu.

VICE-BREXIT: Zdrcující úder pro evropské globalisty, americké elity slaví záchranu dolaru. Slaví i Čína? Rozbíjení Evropy bude pokračovat, migrační vlna je nástrojem, elity obětovaly nejen Coxovou, ale i Camerona!