Petice na podporu Roberta Šlachty premiérovi a ministrovi vnitra

Občan

/ #12 Šlachta podlehl drbům, řekl Chovanec - zprávy ze Seznamu

2016-06-12 12:23

„Já se obávám, že podlehl drbům... Nevědomky, protože on je srdcař, se nechal zatáhnout do politické hry,“ řekl Chovanec.

To pan ministr myslí jako vážně?! Co to mele, jaký drby? Vedení policie se s ředitelem Šlachtou vůbec o reformě nebavilo, do poslední chvíle netušil, co na PP hlavouni chystaj a prý podlehl drbům? Tak proč vedení policie o tomto záměru předem transparentně neinformovalo jak Šlachtu, tak zároveň i veřejnost?! Občané mají právo vědět, jak se bude policie reformovat - toto je tak zásadní věc, že pokud si někdo dovolí arogantně říct, že veřejnosti do toho nic není, tak by měl odstoupit, protože on je tu pro veřejnost, která si ho platí z daní a pokud veřejnost nechce respektovat, tak ať pro ní ani nepracuje!!!

A dále Chovanec tvrdí, že se Šlachta nechal zatáhnout do politické hry??? A kdo tu hru - pane ministře vnitra - asi tak rozehrál, co? Vy jste na vnitru ještě před pár dny lhal prostřednictvím Vaší mluvčí médiím, že o žádné reorganizaci nevíte a dva dny na to zas tvrdíte, jak je reorganizace pečlivě připravená a tři dny na to tvrdíte, jak si teprve necháváte dělat analýzu?! Tak kdo tady lže a rozehrává politické hry?! Stále se oháníte Babišem, ale Babiš nechce zničit schopný policejní útvar - ten evidentně chcete zničit Vy s vedením PP.