Zachraňme Trojský les !!!! STOP výstavbě betonového monstra !!!!!

M. Králík (z Králíkárny)

/ #10 Re: ??

2016-06-05 20:15

#1: - ?? 

 Dobrý den, pane pisateli, z Vašeho komentáře jsem nabyl přesvědčení, že buď v této části města nebydlíte anebo jste "mírně řečeno" zainteresován v této "investici". Podotýkám, že ani jednu ze zmíněných variant nemyslím jako urážku - jen je dobré si ujasnit, co je asi základem pro Váš názor. Jeden z hlavních důvodů proč zde (jak Vy říkáte v "králíkárnách") bydlí zejména rodiny s dětmi, ale i starší lidé rádi, je právě blízkost přírody. Součástí je i les, o který se v této petici jedná. Tento les, ať už je v územním plánu města veden jako cokoliv (orná půda atp.), máme rádi; a mimochodem ve Vaší zdánlivě logické úvaze o souvislosti "kvality" lesa s "úředním zařazením pozemku" (=orná půda) jste použil slovní spojení "raději pomlčím" - držte se spíše této části Vaší úvahy, prosím, ta je totiž z Vašeho textu asi nejkonstruktivnější.
Podle Vašeho názoru půdorys 16 x 10 m není velkým zásahem – my, lidé žijící v blízkém okolí, máme jiný názor a ne bezdůvodně se mimo jiné obáváme, že po vzoru "ruské výstavby" v okolí Karlových Varů může být těch 16 x 10 m pouze začátkem, či chcete-li předehrou, k postupnému zabrání lesa celého. 

NECHTE tedy, prosím, NÁM dle Vašeho názvosloví "králíkům z králíkáren" NÁŠ LES, jak jistě uznáte i králík je šťastnější a veselejší, když má svůj výběh.
Jménem "králíků" Vám předem děkuji za Vaše pochopení.