Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

GLOBALNI OTEPLOVÁNO NA ZABIJENI CIVILIZACE

/ #9800 GLOBALNI OTEPLOVÁNO NA ZABIJENI CIVILIZACE

2016-06-03 04:37

GLOBALNI OTEPLOVÁNO NA ZABIJENI CIVILIZACE

Vzhledem k fantastické rozsah zářivek rtuti, které je třeba zlikvidovat budeme vidět - jsou vidět - vážná kontaminace rtutí na odpadky a skládek.

Ano, oni by neměli být likvidovány takhle, ale to je to, co obrovské množství lidí bude dělat, spíše než aby jim nebezpečného odpadu center.

Systém řízení ví. Již odhadem 80 milionů použité zářivky jsou zaslány skládkách ve Velké Británii každý rok,v závislosti na organizaci odpadu vzdělávání, WasteAware . To odpovídá čtyřem tun smrtícího rtuti a údaj pro celé Evropě a Severní Americe musí být ohromující. To klade sběrače odpadků ohroženi z jakýchkoliv rozbitých žárovek umístěných do domovního odpadu, a také dalšími sousedními státy v komunálních situacích, a ty, ukládán na skládky v měřítku, které přichází mají jasný potenciál znečišťovat zásoby podzemní vody, řek a ryby s kumulativním a smrtící kontaminace rtutí.

VICE-GLOBALNI OTEPLOVÁNO NA ZABIJENI CIVILIZACE

Najednou H1N1 vakcíny jsou k dispozici po celé Americe.

Walgreens a jiné lékárny jsou tlačí vakcíny, jako kdyby existoval "všechno musí jít" likvidace prodej na cestě. Rychle, dostat své vakcína proti prasečí chřipce dnes před všichni zjistí , že jsou k ničemu !Prodejnost vakcín má striktní časový limit. Jsou jen v poptávce během strachu fáze pandemie, a že strach fáze již dávno zmizel za H1N1.

Prakticky každý, kdo chce H1N1 vakcína již získal jednoho, a zbytek populace začíná všímat něco docela zvědavý:Lidé, kteří dostali vakcínu nejsou o nic lépe než ti, kteří ji přeskočí.

VICE-Znečištění životního prostředí s vakcínami H1N1