Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Bylo zjištěno, že chemtrails, že obsahuje:

/ #9797 Bylo zjištěno, že chemtrails, že obsahuje:

2016-06-03 04:31

Ještě podivnější je nyní otevřený vstup plánovaných aerosolových programů pod názvem "geoinženýrství" v přesně povahy, že jsme byli zažívá v naší obloze jako daleká záda jak 1995!

Je to podobné jako "objevy" z "nových technologií", které byly dostupné a používané v tajných projektech v armádě po celá léta, jako jsou lasery a mikrovlnnou troubou a infračervené technologie, abychom jmenovali jen několik. V době, kdy slyšíme o tom, že je to dobře pod kontrolou, a to buď nasazeny nebo překonaný novější technologie.

 To se vyrovná orwellovský zavedení známých jedů do našeho zásobování potravinami, jako jsou

... Jen aby "zjistili" později, jakmile je to uchytila ​​a oni udělali své peníze,

"Ooops, naše špatné. Je to toxická, přestaneme. Ale počkat - máme nějaké nové úžasné chemikálie prodat vám ... "

Bylo zjištěno, že chemtrails, že obsahuje:

  • Baryum

  • oxid hlinitý

  • Titan

  • magnézium

  • BannEthylene dibromid (dibrometan) nebo EDB,

... Jsou základní prvky chemtrails. [Byly zjištěny rovněž nanočástic, sušené lidské krevní buňky, bakterie, plísně a jiné toxické látky.]

 Aerosol barya soli byly postříkány z letadel více než Panamy, Libye, a během operace Pouštní bouře, aby si lidé nemocní a slabí.

 Otrava Barium je horší než otravy olovem. Plíce jsou nepříznivě ovlivněny. Mnoho stížností nachlazení, chřipka, zápal plic dokonce dojít během několika málo dnů po těžké chemtrails stříkání na ploše.

 Hliníku způsobuje extrémní neurologické poruchy. Demence, nekontrolovatelné křeče, Alzheimerova choroba a Parkinsonova choroba může být způsobena dlouhodobém vystavení hliníku. Vdechování těchto částic v průběhu času je definitivní nebezpečí dlouhodobě.

 EDB nebo dibrometan byl zakázán v USA před několika lety z použití ve všech automobilových a tryskových paliv.