Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Zahraniční vojáci budou kontrolovat Američany

/ #9796 Zahraniční vojáci budou kontrolovat Američany

2016-06-03 04:28

Zahraniční vojáci budou kontrolovat Američany
protože nový světový řád chápe, že zahraniční vojenské jednotky bude mnohem nemilosrdný s Američany, než by naši vlastní vojáci, američtí vojenští pracovníci byli zaslány po celém světě, bojovat bitvy - a ztratí svůj život - jen tak elitářský / mezinárodní bankéři / Illuminati / New World Order klika může převzít přírodních zdrojů každý země na světě. To znamená, že cizí jednotky již umístěných na amerických základnách, jsou připraveni nastupuje do akce na kontrolu a zotročit Američanů. 
Druhý dopis od ministerstva armády je částečný seznam ukazující, ze kterého cizí vojáci budou hlídat a kontrolovat různé stavy v Americe. Předběžný plán kontroly občanů Kalifornie bude podle cizích vojsk z Ukrajiny v Rusku.
Mnoho amerických občanů již dokumentovány přítomnost velkého počtu cizích vojsk v naší zemi na celé řadě vojenských základen. Zřejmě mnozí z nich nemají ani mluvit anglicky.
V tomto dopise z amerického ministerstva armády, toto uspořádání je ironicky nazývá "partnerství" se Sovětským svazem. Není žádným tajemstvím, že Sovětský svaz a Spojené státy jsou řízeny na nejvyšší úrovni od stejného Internacionalistické židovského Bankers / elitáři / Illuminati / zednářství / One World Order kliky. Jejich chapadla dosahují každé zemi na světě.
Ti, kdo věří, že mohou "vzít zpátky Ameriku" nemají ani ponětí o naprosté kontroly a obrovských zdrojů tyto zlověstné síly. 

VICE-Přicházející "Nový světový řád"