Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Aerosolový postřik naše a mnoho jiných národů 'nebe pokračuje v' rovině "místě

/ #9795 Aerosolový postřik naše a mnoho jiných národů 'nebe pokračuje v' rovině "místě

2016-06-03 04:26

Aerosolový postřik naše a mnoho jiných národů 'nebe pokračuje v' rovině "místě. Obrázek nahoře z USA severovýchod vedoucí k tzv Frankenstorm je dokonalým příkladem. Řekni mi, ty jsou pravidelné proudové trasy, nevadí kondenzační.

Směšný...

Dávej si pozor na obloze pro sebe, nebo hledat "chemtrails", pokud je to pro vás novinka. Jets nikdy chrlil emise, které visí nad oblohou celé hodiny, pokud dělá nějaký letecké show senzaci nebo jsou nízko letící malá letadla rozstřikují plodin.

 Dokonce i tehdy stezky rozptýlí mnohem dříve, než tyto concoctions navrženy tak, aby dělat jen to, co dělají - viset a rozprostřené - otravují vzduch, který dýcháme i životu živočichů a rostlin hlíny a znečišťují naše oceány, řek, jezer a pitnou vodu . (Jdi na CaliforniaSkyWatch.com další dokumentaci.)

Stejně jako různépriony , chemtrails obsahují další činidla, která jsou spojená se na genech lidí a způsobit různé mutace, když jsou spuštěny mechanismů, které přináší těch, kteří registrován na chemtrails nasycení lidstva.

Biologické složky nalezené v testech chemtrails aver k tomu, že taková může dobře být tento případ. Uvědomuji si, to je nad rámec většiny lidí pochopit a / nebo přijmout. Nicméně, scénář je realitou.