Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

CHEMTRAILS !?

/ #9792 záměr likvidace původného obyvatelstva Evropy !?

2016-06-02 23:16

z NOVINKY.CZ:

České muže láká testování spermatu on-line

V Česku je až čtvrtina párů neplodných. Za čtvrtstoletí se počet spermií u mužů snížil o více než 60 procent. Pomoci to včas řešit se rozhodli autoři projektu Muži činu, kteří už dva měsíce umožňují testování spermatu v e-shopu. Tato služba už zaujala stovky českých mužů.

...

V roce 2060 mohou být muži neplodní

Nízký počet spermií, jejich nedostatečná pohyblivost, špatný tvar a taktéž vliv genetiky vyvolávají u odborníků neveselý výhled do budoucna.

„Když za mnou v devadesátých letech přišel muž a vyšlo mu, že má 20 miliónů spermií v jednom mililitru ejakulátu, řekl jsem mu, že má těžkou poruchu, a léčili jsme ho. Kdyby takový člověk přišel v roce 2000, pogratuluju mu, že je v pořádku, a v roce 2010 by byl vlastně nad míru,“ upozornil David Rumpík, ředitel Kliniky reprodukční medicíny a gynekologie ve Zlíně.

Jde o šedesátiprocentní pokles za 25 let, což se pro gynekology jeví jako katastrofální. Podle některých studií zahraničních kolegů se nám blíží takzvaný rok spermatické nuly. Někteří autoři uvádějí, že mezi roky 2060 a 2070 dojde k poklesu až k nulovým hodnotám,“ dodal Rumpík, jehož klinika s projektem Muži činu spolupracuje.

tolik citát

...

můj názor:

že by CHEMTRAILS !?

... "taky "žereme" kdeco s Éčkama, dýcháme kdeco ! (Já požívám různé vitamíny a potravinové doplňky a cítím se čím dál tím hůř !) ... A počkejme, až bude platit smlouva s USA TTIP !? ... to budem žrát teprve blivajzy, geneticky modifikované !?"

Zato slimáci jsou plodní až hrůza !!!