Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Klára Samková přirovnala islám k nacismu. Advokátní komora ji za výrok postavila před disciplinární

/ #9745 Klára Samková přirovnala islám k nacismu. Advokátní komora ji za výrok postavila před disciplinární

2016-05-31 06:43

VIDEO: Klára Samková přirovnala islám k nacismu. Advokátní komora ji za výrok postavila před disciplinární komisi. Kritika islámu se bude trestat ztrátou zaměstnání! Další neziskovka dělá ČT fíkové listí!

Novosystémové řádění v České republice pokračuje. Když advokátka Klára Samková dne 18. května seděla v panelu pozvaných hostů v poslanecké sněmovně, kde proběhlo diskusní fórum na téma islámu a jeho (ne)kompatibility s evropskými hodnotami, tak ještě netušila, že za její tvrdé výroky na adresu islámu si jí předvolá disciplinární komise advokátní komory ČR. Ta jí může v nejhorším případě i z komory vyloučit, což by znamenalo konec možnosti vykonávat práci advokátky. Tedy společenskou a profesní likvidaci.

Ve výše uvedeném videu Klára Samková zhodnotila hlavní teze jejího projevu v diskusním fóru pro Českou televizi. Na obranu islámu si Česká televize hned po ní pozvala Zoru Hesovou z Asociace pro mezinárodní otázky (AMO), která několik minut relativizovala kritické výroky Kláry Samková a hovořila o potřebě pochopení souvislostí a zkušeností s islámem v Evropě. Celé diskusní fórum ve sněmovně tak působilo jako ventilační platforma, která měla simulovat diskusi na téma, o kterém se diskutovat nedá, protože islám zkrátka není kompatibilní s evropskými kulturními hodnotami, ať se různé multikulti organizace snaží o integraci muslimů sebevíc.

VICE-VIDEO: Klára Samková přirovnala islám k nacismu. Advokátní komora ji za výrok postavila před disciplinární komisi. Kritika islámu se bude trestat ztrátou zaměstnání! Další neziskovka dělá ČT fíkové listí!