Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Státem sponzorovaná „Jungmanovka“ bude monitorovat a vyhodnocovat české alternativní weby.

/ #9685 Státem sponzorovaná „Jungmanovka“ bude monitorovat a vyhodnocovat české alternativní weby.

2016-05-26 09:25

DOSUD ŽÁDNÉ DŮKAZE SEM NEVIDĚL ŽE AERONET JE RUSKÝ JEN SAMÉ LŽI BEZ PODLOŽENÍ FAKTU

Státem sponzorovaná „Jungmanovka“ bude monitorovat a vyhodnocovat české alternativní weby. Prý šíří ruskou propagandu a lidé jí začínají věřit!

V pořadu Události na ČT24 proběhla reportáž (viz. video nahoře) o tom, že česká ministerstva zahraničí, vnitra a obrany vytvoří cca. 30-člennou skupinu analytiků Auditu národní bezpečnosti, kteří budou sledovat a vyhodnocovat články a obsahy českých alternativních webů. Údajně šíří ruskou propagandu, a co je horší, lidé jí prý začínají věřit. V reportáži opět figuruje Aeronet, takže už si na to pomalu zvykáme, že kdykoliv se mluví na ČT o propagandě, jsme první na tapetě. Vrcholem schizofrenie je potom ve videu okamžik, kdy ČT cituje z titulku našeho článku o Mirku Topolánkovi a jeho výroku o CIA, která ovlivňuje české soudy. ČT to označuje za propagandu. Jenže my jsme pouze uvedli odkaz na audiozáznam z Českého rozhlasu. Není to tak náhodou výstřel do vlastní nohy? To jako Český rozhlas šíří propagandu?

Dále mi připadá poněkud podivné, že ČT označuje za propagandu informaci RT o operaci Gladio. Existenci operace potvrdila samotná CIA zde a dosud je aktivní také „Plan B“ varianta této operace, která zahrnuje využití teroristických buněk ve světě pro prosazování amerických zájmů.

VICE-Státem sponzorovaná „Jungmanovka“ bude monitorovat a vyhodnocovat české alternativní weby. Prý šíří ruskou propagandu a lidé jí začínají věřit!