Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #9588

2016-05-23 09:46

Syrští vojáci zničili v průběhu operací v provincii Hamá na západě země více než 100 teroristů z uskupení Fronta an-Nusrá a Ahrar aš-Šám, oznámila agentura SANA s odvoláním na vojenský zdroj.

Armádní jednotky prorazily obranu elektrárny, kterou teroristé udržovali, a odhodily je do osady Hurbinafsah na jihu provincie.

„V průběhu operace obsadili vojáci všechny důležité pozice severně a východně Hurbinafsahu, a zničili přes 100 teroristů a 10 dopravních prostředků s kulomety", oznámil zdroj.

Více: Syrští vojáci zničili v průběhu operací v provincii Hamá na západě země více než 100 teroristů z uskupení Fronta an-Nusrá a Ahrar aš-Šám

Možnosti Evropské unie v otázce příjmu běženců jsou omezené, členské země nejsou schopny přijmout miliony migrantů, řekl v pondělí předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker.

 „Nemáme adekvátní možnost přijmout miliony běženců," řekl během vystoupení v Lucembursku na konferenci předsedů parlamentů zemí EU. Přímý přenos vystoupení zprostředkovávala televizní služba Evropské komise.

Více:EU NEMA NA TO ABY PRIJALA MILIONY UPRCHLIKU KTERÝM NIC NEHROZÍ INVAZE DO EVROPY