Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Ex-premiér Topolánek šokoval na Českém rozhlasu. Obvinil americkou CIA z ovlivňování českých soudů

/ #9494 Ex-premiér Topolánek šokoval na Českém rozhlasu. Obvinil americkou CIA z ovlivňování českých soudů

2016-05-18 09:26

Ex-premiér Topolánek šokoval na Českém rozhlasu. Obvinil americkou CIA z ovlivňování českých soudů. Moderátor z toho ztratil řeč. Pro Američany je prý Česko banánová republika!


Stejně takové zděšení právě vyvolal Topolánkův výrok o působení americké CIA na české soudy. Bývalý premiér uvedl, že připravil americké lobbisty o celých 8 miliard korun. Topolánek uvedl jméno polského podnikatele Jackowicze a jeho napojení na CIA. Redaktor ČRo Michael Rozsypal byl z výroku Mirka Topolánka úplně vykolejený, protože něco takového se na mainstreamu neslyší každý den. O takových věcech se obvykle píše na Aeronetu, ale když to redaktor rozhlasu slyší přímo z úst bývalého premiéra, je to doslova šok. Kauza Pandurů zasahuje ve své podstatě mnohem hlouběji, než se veřejnosti zdálo. Své zájmy na „odkloňovačce“ měli nejen šíbrové z českých vod, ale i americká zpravodajská služba.


VICE-Ex-premiér Topolánek šokoval na Českém rozhlasu. Obvinil americkou CIA z ovlivňování českých soudů. Moderátor z toho ztratil řeč. Pro Američany je prý Česko banánová republika!


VICE-Tajný dokument Pentagonu potvrzuje, že USA plánovaly vznik ISIL a Islámského Státu již od roku 2012 jako nástroje ke svržení Assadova režimu v Sýrii!