Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Zamýšlí opatření NATO proti neexistující ruskou agresi.

/ #9371 Zamýšlí opatření NATO proti neexistující ruskou agresi.

2016-05-15 10:58

Zamýšlí opatření NATO proti neexistující ruskou agresi. Včetně zintenzivnit americkou vojenskou přítomnost v blízkosti jeho hranic. Americké špinavé ruce riskovat nemyslitelné. Válka s Ruskem znamená, že všechny sázky jsou pryč. Podpůrné kyjevského válku Donbasu zvyšuje možnost.
Ve čtvrtek Stoltenberg setkal s ukrajinskou nelegitimní zahraniční ministr Pavlo Klimkin . Vyjádřil znepokojení nad tím neexistuje,

"Podpora Ruska k separatistů."

Říkat Klimkin,

"Budeme i nadále podporovat vás, a budeme pracovat s vámi, se silnou podporu nezávislosti a územní celistvosti a svrchovanosti Ukrajiny."

Řka NATO,

"Podpora (y) veškeré úsilí (na) mírové řešení založené na dohodách o Minsku."

I když je systematicky porušují ... aktivace, financování a výcvik Kyjev armáda. Účast v jeho válce proti Donbasu. Disingenuously mluví mír. Vést špinavou válku bez slitování. Nevykazuje známky končí. Okruh pro potenciálně mnohem větší než konfliktu již. Ukrajina je skutečně v úpadku. Jeho ekonomika hluboko v troskách. Mimo samotná pomoc ji brání rozpadající. Ať už dost zbývá být viděn. Současně, vojenské výdaje se zvýší.

Tzv obrana je jediným odvětvím, Ukrajiny ekonomiky ukazuje růst. Nelegitimní oligarcha prezident Poroshenko řekl,

"(T) jeho rok plánujeme zvýšení pevnosti ozbrojených sil na Ukrajině až 250.000 lidí."

Jinými slovy, příprava pro větší konflikt. S podporou USA dominují NATO. Riskovat mnohem větší válku, než už.

"NATO Vlaky Velmi vysoké připravenosti Joint Task Force pro válku s Ruskem," hlásil Zastavit NATO.

 "Skládá se z pozemní, leteckou, námořní a" zvláštní operace ", jak je potřeba. (A) ble nasadit během několika dnů reagovat na případné problémy, které mohou vzniknout na bocích NATO."

Kód jazyka pro případné válce proti Rusku? To zbývá být viděn.

US-ovládal hlavy politiky NATO nebezpečně v tomto směru. Obama chce Kongresu povolení neomezeného války. Na falešnou záminkou boje IS. Sýrie, Írán, Donbas bojovníci za svobodu a Ruska skutečné cíle. S šílenci běh věcí ve Washingtonu, očekáváme pokračující válku bez konce dopředu.Michel Chossudovsky nové knize s názvem " VICE-globalizace války: Americká 'Dlouhý války" proti lidskosti ", je nezbytné čtení. Jako nic v lidské historii ji předchází.