Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #9370

2016-05-15 10:52

OKRUH PROTI RUSKU

Ukrajina je epicentrum možné evropské války. Probíhající akce by měly vyděsit každého. Kyjevského válku Donbasu zuří. Oblast bojovníci za svobodu pokračovat ve směrování jeho armádu. Je to zoufalý Další podpora Západu. Chtít větší počet US-vedené NATO boty na zemi, než jsou již zapojeny do boje. Tři nedávné režim operace pod falešnou vlajkou nedosáhli kyjevského cíle. Možná, že něco major je plánováno. Kyjev 9/11. Dost velký, aby vyšít Evropy ve válce. Význam východ / západ konfrontaci. America v. Rusko. Možné jaderná válka. Nese opakovat to, co předchozí články zdůraznil. V současné době je nejvíce nebezpečná čas ve světových dějinách.

Čtvrtek Zastavit NATO zprávy jsou znepokojující.

"Americká armáda cvičí pro New války v Evropě," oznámil redaktor Rick Rozoff.

Cvičení 'Allied Spirit I " zahrnuje Ameriky, Británie, Kanady, Maďarsku a Nizozemsku.

Pokračování do 31. ledna.

"(D) esigned poskytovat mnohonárodní výcvik interoperabilita na brigády a praporu úrovní ke zvýšení efektivity a USA (NATO)."

Jinými slovy, připravit na potenciální války s Ruskem.

Podle amerického armádního výcviku a doktrín Command ( ŘVD velitel) General David Perkins :

Americká armáda je zodpovědný,

"Synchronizaci a dodávání národní výkon (až) využilo, uchovávat a využívat iniciativu a udržovat relativní konkurenční výhodu oproti všem nepřátelům."

Připravte se na případnou USA / Rusko vojenské zúčtování, jestliže současná politická a ekonomická válka nepodaří dosáhnout cíle Washingtonu. Konkrétně proměnit Rusko jinou kolonii v USA. Eliminovat hlavní soupeře. Controlling své zdroje. Využívání svých lidí.Část americké strategie pro bezproblémové globální dominanci. Vést permanentní války k jeho dosažení. Probíhá v srdci Evropy. Kyjev válka zuří Donbasu.

Hrozí, že se stanou mnohem víc než občanská válka.

"NATO Backs Ukrajina Client v 290-denní války: Stoltenberg," titulek Zastavit NATO.VICE-OKRUH PRO VÁLKU S RUSKEM