Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #9368

2016-05-15 10:34

Evropská unie je pouze kolonie USA schopny bránit své zájmy

Evropské unie se řídí třídou lidí, kteří prodal ven , aby do Spojených států.

Nejlepším příkladem tohoto neutěšeném stavu věcí je Libye debakl, která nás viděla Francie a zcela zničili nejrozvinutější země v Africe jen aby měl nyní stovky tisíc uprchlíků překračujícího středomořskou a Evropskou unii, hledajících útočiště z války.

Tento výsledek by mohl být velmi snadno předvídat, ale evropské země neudělala nic, aby tomu zabránila.

Ve skutečnosti jsou všechny tyto VICE-války Obama (Jemen Somálsko Sýrie Irák Afghánistán Libye ,,,,,, Pákistán) vedly k obrovským pohybům uprchlíků. Přidejte k tomu chaosu v Egyptě, Mali a chudoby v celé Africe, a máte masový exodus, že žádné množství stavění zdí, cavazón příkopů nebo slzným plynem proti uprchlíkům zastavit. A pokud to nestačilo Evropská unie zavázala, co lze nazvat jen jako o politické a ekonomické sebevraždy, což umožňujeVICE- Ukrajina k explodovat do hlavního občanské války zahrnující 45 milionů lidí, zcela zničenou ekonomiku a autentickou totalitní režim u moci.

Že výsledek byl také snadno předvídat.

Ale to všechno dělal evropsko-byrokrati byl k uložení kontraproduktivním ekonomické sankce proti Rusku , který skončil poskytuje přesně ten druh podmínek nezbytných pro ruskou ekonomiku konečně diversificase a začít vyrábět místně, nikoli dovážet vše ze zahraničí. by mohlo být stojí za to stálo zde připomenout, že po druhé světové válce, Evropa byl v podstatě okupované území.Sověti měli střední a východní, zatímco USA a Spojené království mělo západní část.

Všichni jsme byli podmíněna předpokládat, že lidé, kteří žili pod "útlaku" toho, co americká propaganda nazývá "Varšavská smlouva" (vlastně volal "Treaty Organisation Varšava dále jen", WTO) byl volnější než ti, kteří žil pod "ochranou" organizace Severoatlantické smlouvy,NATO . Bez ohledu na to, že termín "Severoatlantická" byl záměrně vytvořen svázat západní Evropu v USA, hlavním problémem je, že zatímco mnoha ohledech pohledu, ve skutečnosti, lidé na Západě byly poskytnuty mnohem více svobody než ty na východě, část Evropy obsazené americkými a ve Spojeném království nikdy získal skutečnou suverenitu jeden.

A jak sovětský elitní opatrně vychoval místní zákazníka v každé zemi ve východní Evropě, takže ona USA na Západě.

Velký rozdíl vyšlo najevo jen v na konci 80. let a počátku 90. let, kdy se celý systém běží Sověty narazil do země jako USA - vedl systém I skončil vyztužené po rozpadu Sovětského svazu. . Víc než cokoliv, od 1991 dráp US žehlička na Evropskou unii se stal ještě silnější než předtím Smutnou skutečností je jednoduchý: Evropská unie je Američan kolonie v čele s loutkou USA, kteří jsou prostě schopni hájit zájmy Evropská základní a zřejmé.