Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

EVROPA

/ #9367 EVROPA

2016-05-15 10:23

Mezi 28 členy Evropské unie nemají žádný ekonomický smysl

Nejzřetelnějším problémem je Evropská unie, která nemá absolutně žádný ekonomický smysl. Zpočátku, na začátku 50. let, tam byla malá skupina není příliš různé národy rozhodl se integrovat své ekonomiky.
Jednalo se o tak - s názvem Six interiér (Vnitřní šest), který založil Evropského společenství (ES):

  • Belgie

  • Francie

  • Západní Německo

  • Itálie

  • Lucembursko

  • Nizozemsko

Dohromady tyto země tvořil co by mohlo být zhruba nazýván "většina ze západní Evropy." Přes všechny své nedostatky, tyto smlouvy skutečně odráží skutečnost, že země zapojené do nich mají mnoho společného a jejich národy chtěli , aby spojily své síly.

Po roce 1960, dějiny evropské integrace a expanze se stala velmi komplikované, a když to klikatá pokročila s pravidelnými neúspěchy, nakonec tento proces skončil růst nekontrolovaně jako zhoubný nádor.V současné době Evropská unie zahrnuje 28 (!) Členských států, včetně všeho, co se kdysi říkalo Europe "centrální" a "Východ". Dokonce i ex-sovětské pobaltské republiky jsou nyní součástí tohoto nového svazku.Problém je v tom, že i když taková expanze byla atraktivní pro evropské elity z ideologických důvodů, jako je enormní expanze nedává ekonomický smysl vůbec.Co mají společného Švédsku, Německu, Lotyšsku, Řecku a Bulharsku? Velmi málo, samozřejmě. Nyní trhliny jsou jasně objevuje. Řecká krize a hrozba "Grexit" (Řecko + exit = řeckého odchodu z eura systému) mají potenciál pro řetězovou reakci zahrnující ostatní země nazývané "PIGS" (Portugalsko, Itálie, Řecko, Španělsko ).Dokonce i Francie je ohrožena důsledky této krize. Evropská měna - euro - je "Peníze bez poslání": má podpořit německou ekonomiku či řecky? Nikdo neví, alespoň oficiálně.Ve skutečnosti, samozřejmě, každý chápe, že Frau Merkel běží show. Rychlá a snadná řešení, což je to, co Euroburócratas nabízejí pouze získat čas, ale oni nenabízejí žádné řešení k tomu, co je zjevně systémový problém. Zcela umělá povaha Evropské unie 28 členů Jak je logickým řešením, odstoupit od bláznivé sen o Evropské unii složené z 28 členů, je docela jako politicky nepřijatelné, že i když každý bude projednán problém.

VICE-INVAZE O PŘISTĚHOVALCÍCH V EVROPĚ