Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #9318 RUSKO MÁ PRÁVO NA OCHRANU SVOJÍCH ZÁJMU NECHCE SKONČIT JAK UKRAJINA

2016-05-12 12:59

V roce 2015 byly ruským vojskům předány zhruba 4 tisíce různých typů zbraní a techniky, prohlásil ruský prezident Vladimir Putin.

Musím zdůraznit, že podniky obranného průmyslového komplexu splnily uzavřené závazky v podstatě svědomitě. Většina zbraní a techniky byla dopravena v plném rozsahu a včas. Vojenským útvarům byly předány 4 tisíce různých typů zbraní a vojenské techniky. Státní obranná zakázka na rok 2015 tak byla splněna z 97 %", řekl prezident na poradě s armádními činiteli v Soči.

VICE-Ruské zbraně a vojáci v Sýrii udělali dojem na žurnalisty CNN

Kromě toho zdůraznil, že celková úroveň vybavenosti ruských ozbrojených sil moderními typy zbraní činila 47,2 %. „Je to 96 letadel, 81 vrtulníků, 152 protiletadlových raketových systémů a komplexů, 291 radiolokačních stanic a tak dále", dodal Putin.

Více: RF MÁ PLNO NOVĚJŠI TECHNIKY NA OCHRANU SVOJICH ZÁJMU

Všechny rezorty zodpovědné za obranu Ruska jsou informovány o plánech rozmísťování protiraketové obrany NATO, Moskva činí příslušná opatření, řekl novinářům ve čtvrtek mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

 

„Víte, není to nic nového. Je to práce, je to proces zaměřený na aktivizaci systému PRO. Všechny naše rezorty, které jsou zodpovědné za zajišťování obrany, za zajišťování národní bezpečnosti, jsou velice dobře o těchto plánech informovány, a nejde tu o to, že se budou činit opatření, opatření pro zajištění nezbytné úrovně bezpečnosti Ruska se přijímají, a chtěl bych připomenout, že sám prezident nesčetněkrát kladl otázku, proti komu je zaměřen a bude fungovat tento systém",

VICE-Všechny rezorty zodpovědné za obranu Ruska jsou informovány o plánech rozmísťování protiraketové obrany NATO, Moskva činí příslušná opatření,