Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Papežská válka proti jiným náboženstvím

/ #9299 Papežská válka proti jiným náboženstvím

2016-05-11 14:51

Papežská válka proti jiným náboženstvím

V případě zednářské "židovských" Rothschildů, kromě své Vatikán bankovní role oni, a několik dalších významných Židů, podobně,

  • Knight of Malta Heinz Kissinger

  • levicový vrátný Noam Chomsky

  • Federální rezervní banka celebrity Alan Greenspan

  • Vlast Nejistota přední Michael Chertoff,

... muset provést roli v tom, že zednářské "Židé" (další jezuita kontrolované politické hnutí socialistické-komunistické-fašistická ideologie), aby se pokusili podněcovat nenávist k Židům jako nich je "top regulátorů globálního zla". Tato je podvod, který bohužel pracoval dříve.
Vzhledem k tomu, že existují Sabbatian-odpadlík-zednářské Židů pomáhají s Vatikánem jezuita-zednářských mafiánské trestných činů, jeho někdy obtížné, aby se lidé vidět na to, co skutečně je: rozptýlení / stínění / proxy server pro větší mafiánské sítě vatikánského , Židé byli systematicky diskriminováni a zavražděni pro téměř 2000 let Svaté říše římské, stejně jako křesťané, Arabové / muslimů a mnoho jiných kulturách a jejich náboženství. V těchto dnech poté, co představil 9/11 provoz psy-op trauma (a představil follow-up v Madridu a Londýně) tajnými službami ovládané teroristy skupiny, jako CIA-Káida, šíitských muslimů a sekulární "Arabové" jsou zaměřena zejména v mnoha ohledech (v médiích, politice a jezuitský / SMOM kontrolované armádou přístroj) v takzvané "válce proti terorismu". 

Tato " válka proti terorismu " je hlavní návaznosti na podvod studené války, což umožní další křížové výpravy za "světovlády" a dalších útoků o Ústavě chráněné svobod.

Agrese proti lidem na Středním východě je velmi stará bitva, to byla vedena Římany a později Svaté říše římské.

VICE-Papežská válka proti jiným náboženstvím Vatikán a Jezuité