Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Evropská unie je na pokraji sociálního a kulturního kolapsu

/ #9281 Evropská unie je na pokraji sociálního a kulturního kolapsu

2016-05-10 17:01

Evropská unie je na pokraji sociálního a kulturního kolapsu

nepopiratelný realita je stejně jednoduché jako ponuré:

  • Evropská unie nemůže absorbovat tolik uprchlíků.
     

  • Evropská unie nemá prostředky k jejich zastavení.

Masivní příliv uprchlíků představuje velmi složitý problém bezpečnosti, s nimiž se země Evropské unie nejsou připraveny řešit.

Všechny země Evropské unie mají tři základní nástroje, které lze použít k chránit před poruchami, nepokojů, trestných činů nebo invaze speciálními / bezpečnostních služeb služby, policie a armády.

Problém je v tom, že žádný z nich je schopna zvládnout uprchlickou krizi. Speciální / bezpečnostní služby jsou beznadějně v menšině, kdy co do činění s uprchlickou krizi. V Navíc, normální gólů (zločinci z povolání, vyzvědači, teroristy) jsou málo a daleko od sebe v typickém vlně uprchlíků. Uprchlíci jsou převážně rodiny, často rozsáhlá a zároveň i někdy zahrnován kriminální gangy, toto je daleko od bytí vždy případ.

Problém je v tom, že v případě, řekněme, 10% Kosovanů jsou drogoví dealeři, která dává špatnou pověst všem uprchlíkům z Kosova, a uprchlíci sami skončí až nimi bylo zacházeno jako se zločinci. A konečně, zvláštní / bezpečnostní služby Opírají se velmi silně na informátorů a zahraniční gangy je obtížné proniknout. Často také mluví jazyky složité, že jen málo specialisté v místním jazyce dominovat.

Proto většinu času bezpečnostní služby v Evropské unii postrádají vodítka, jak se vypořádat s problémem bezpečnostním které jim byly předloženy, i kdyby jen proto, že nemají zaměstnance a zdroje ke sledování . tolik lidí v kontrastu, policie má jakousi výhodu: jsou doslova všude, a často mají dobré vnímání "puls na ulici."

VICE-Evropa je ve volném pádu. Nikdo nemůže pochybovat o tom už.