Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

9 - 11 - Kdo opravdu Těžil

/ #9278 9 - 11 - Kdo opravdu Těžil

2016-05-10 15:57

  1. Skutečnost, a ne fikce.

    .Obhajuje, jako je Paul Bremer , pro extrémní laissez faire hospodářských politik, se pokusil přepsat iráckou ústavu, aby podporovaly bezplatný systém na trhu neoliberálních ekonomických principů, aby bylo obzvláště snadné pro cizí národy na vlastní irácké zdroje.

    A pokud se vám udělat si vlastní průzkum, budete se dozvědí, že USA neměla reptání se Saddámem Husajnem, dokud kopal ropné společnosti z Iráku, protože chtěli, aby lví podíl na zisku. On znárodněna olej.

    To je fakt a ne fikce.

    Izrael těžil tím, že má jednu ze svých sousedních nepřátel, a sice Saddáma Husajna a jeho stálé armády, oslabené a spoustu práce. Není to náhoda, že obhajuje a novinových vědátoři většina defenzivních o naší invazí stalo, že se silnými obhájci izraelské pravice bude.

    Důkazy jasně ukazuje, že někteří izraelští fanoušci byli součástí kultury klamu, aby nás do války s Irákem - tak, jak jsou nyní pracuje, aby nás do války s Íránem s podobným vzorem falešné inteligence. Stejně tak je pravdou, že bez ohledu na Středním východě skupina přechovává nepřátelství vůči Izraeli je nyní považován za teroristu v přírodě pro Američany.

    Je fakt, že izraelská lobby tlačil tvrdě pro válku s Irákem.

    Pravicoví politici, zejména křesťanské a židovské, kteří mají rádi, aby podporovaly předsudky proti všemu, co muslimský Arab a prospěch. Vzhledem k tomu, 9-11 tam byl konstantní propagandistické válce proti muslimům na celém západních zemích. (Toto není argumentovat, že Američané by neměli mít na pozoru před cizích motivů.)

    Ale faktem je, že ti, kteří si nepřejí muslimy mít vliv v této kultuře mají jasně mzdami velkou propagandistickou kampaň Západu na strach a nedůvěra obrovská část světové populace - jako "kulturní srážky" nebo střet civilizací podobně jako středověká éra křížových výprav.

    To znamená, že nepřátelé Izraele se staly naše nepřátele jako "neokonzervativní" propagandistická kampaň harfy na "islamo-fašismus", "islamo-extremismu" a "islamo-fanatismem".

    Zatím je tato událost slouží k dalšímu přesvědčit Američany, Izrael Ameriky "přirozený" spojence a partnera proti silám zla . (Zatím pravicoví Izraelci také nejsou ochotni oddělit církev od státu a proto se diskriminovat ty, které nejsou židovský Proto se příliš nesdílejí naše demokratické hodnoty rovnosti pro "všechny" lidi. - Stejně jako mnoho teokratických zemí na Středním východě. )

    To je názor, ale stále odráží realitu.

    Politicky motivované lidi s touhou použít "strach", konkrétně proti terorismu jako záminku pro omezení a zničit občanské svobody a svobody běžně ctěn v demokratických zemích.

    Stali jsme se fašistickým státem s vnitřní bezpečnosti dohledem. Toto krácení je podobný těm, kteří i nadále snažit, aby cenzuroval svobodu projevu - a znesnadnit mít právo na "spolupracovník" via technologií, jako je internet.

    Taková mentalita je dovoleno špehovat občany "privatizovaných" korporací a nezodpovídají se daňovým platební veřejnosti, která vyplatily organizacím, aby tajně špehovat a evidovat na jeho vlastní občané. Obama a jeho tým udělal nic dělat skutečné a podstatné změny , a ve skutečnosti posílily tuto tyranii.

     Krácení našich svobod je skutečnost a ne fikce.

    VICE- 9 - 11 - Kdo opravdu Těžil ?