Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

NÁVŠTĚVĚ Dulce, Nové Mexiko -Branton

/ #9273 NÁVŠTĚVĚ Dulce, Nové Mexiko -Branton

2016-05-10 14:17

 

TECHNOREALITIES:

 

Fake Druhý příchod


NÁVŠTĚVĚ Dulce, Nové Mexiko -Branton

podivnosti NA Archuleta Plateau
přepisu , s názvem: "vzpomínek a dojmů z návštěva Dulce, Nové Mexiko - říjen 23, 24, 1988", je uveden v následující plném rozsahu.

"Po příjezdu jsem se seznámil s Dr. John F. Gille, francouzský státní příslušník. Dr. Gille má doktorát z matematiky / fyziky na univerzitě v Paříži. Byl velmi úzce s francouzskou vládou na základě jevů UFO . v této zemi Dr .. Gille měl také vydal zprávu o další "Dulce-like" základové desce umístěné vedle Pine Gap. - Alice Springs, Austrálie Tato základna je masivní multi-srovnal zařízení provozuje "Římského klubu", který, stejně jako dále jen "Bilderberger 'organizace je údajně kryt pro Bavarian Illuminati .

Tento článek hovořil o výzkumu antigravitace disku a plány, aby Pine Gap hlavní "řídící středisko" pro "nového světového řádu". Pine Gap je vybaven celých úrovní počítačových terminálů zakotveno do hlavních počítače sálových počítačů na světě, které obsahují intimní detaily většiny obyvatel průmyslových zemí.

Článek rovněž hovořil o infiltraci několika významných náboženských denominací, médiích, mezinárodních vlád, ekonomiky, školství a dalších společenských úrovních od Bavarian Illuminati, s cílem připravit cestu pro New World Order diktatury. Ve zprávě také uvedl, že pracovníci na Pine Gap jsou vysoce naočkovaný a naprogramován tak, aby neohrozily ani sabotáž bezpečnost projekty iluminátští tam vykonávána ", napsal Brantonem.