Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Další paskvil z poslanecké sněmovny

/ #9271 Další paskvil z poslanecké sněmovny

2016-05-10 14:02

Další paskvil z poslanecké sněmovny: Na zabavení nelegální zbraně musí být soudní příkaz, na zabavení legální však stačí „podezření“ policisty!

V Německu se o českých poslancích vypráví nepublikovatelné vtipy. Od těch vcelku obecných o zkorumpovatelnosti, opilectví a diletantismu, až po obvinění z napojení na české podsvětí a mafii. Sluníčkový aktivista by se ohradil a namítl by, že jde o německé stereotypy o Česku, které se nezakládají na realitě. Čeští občané ale vědí svoje. Stovky a stovky poslaneckých novel, oprav novel a novel odvozených z novel dávají těmto stereotypům za pravdu. Minulý pátek se poslanecké sněmovně povedl další husarský kousek, který připomíná absurdistán a zřejmě se stane kandidátem na nejvíce zpackanou novelu roku, tedy pokud jí ovšem netrumfne ta o zákazu kouření.

Cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly, a tak poslanci, ve snaze ochránit občany od šílených střelců, schválili minulý pátek neuvěřitelný zákon. Policie bude moci, na základě pouhého podezření policisty, zabavit legálně drženou zbraň majitelovi, a pokud jí majitel odmítne vydat s poukazem, že se nedopustil žádného trestného činu, tak policie bude moci opět bez soudního povolení vtrhnout do bytu, prohledat dům, převrátit ho naruby a zabavit zbraň. Toto všechno bez rozhodnutí soudu. Minulý pátek jsem hovořil na Svobodném rádiu o tom, že Česko není právní stát. Netušil jsem, že pár hodin předtím čeští poslanci moje slova potvrdili svým hlasováním.

VICE-Další paskvil z poslanecké sněmovny: Na zabavení nelegální zbraně musí být soudní příkaz, na zabavení legální však stačí „podezření“ policisty!

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD