Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Idioti v EU chtějí zakázat zbraně a dopady !?

/ #9261 Idioti v EU nás chtějí odzbrojit, abychom se nemohli bránit !!!

2016-05-10 05:04

a ?

cituji reakce:

... 

Prezident Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu Jiří Hynek upozorňuje, že případné propouštění se dotkne mnohem více lidí než jen zaměstnanců zbrojovek.

„Celkově odhadujeme, že by v rámci ČR mohlo jít o tisíce pracovních míst. Na jednoho člověka ve zbrojním průmyslu totiž připadají tři až čtyři místa u subdodavatelů. Navíc stovky lidí zaměstnávají drobné firmy, které se zabývají různými montážemi pro lovecké a služební zbraně,“ řekl.

Dodal, že ekonomické dopady jsou nepříjemné, víc vrásek mu ale prý dělá možné zhoršení bezpečnostní situace.

Pokud zbrojařské firmy v ČR omezí výrobu, můžeme v případě nějaké krize zjistit, že máme nedostatek zbraní a munice pro zálohy. To celé jen pro neschopnost lidí z Evropské komise, kteří nemají ponětí, v čem spočívá problém terorismu, protože atentátník si nedělá zbrojní průkaz nebo nenakupuje zbraň na základě povolení od policie,“ dodal.

a komentář čtenáře (cituji):

"EU diktuje, takové směrnice, pod taktovkou Arabských států a islámu, proto aby jsme se nemohli bránit islámské invazi do Evropy. Když se to všechno dnešní dění v Evropě shrneme dohromady, tak to k tomu spěje a přesně to do sebe zapadá. A mají v tom prsty i USA s její CIA. Na první pohled vypadají jako nesmyslné, ale jde jim o to aby jsme se nemohli bránit a islám nás tu mohl zotročit a zanést sem tu jejich islámskou teroristickou a tisíce let zpátečnickou teorii o Alláhovy a náboženskou ideologii, která v 21 století už nemá co dělat. Vrátí celou Evropu do doby temna, pokud se konečně nezačneme pořádně a rychle bránit EU a islámu. Proto Evropská komise, Evropský parlament a EU vymýšlí, takové idiotské zákony, proti sebeobraně a občanům Evropy. Tenkrát jsme vlezli do pořádné hromady hnoje EU."