Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

humanitymanipulationalien

/ #9214 humanitymanipulationalien

2016-05-07 07:52

  • Zkouškou současného stavu

    VYSVĚTLIT terminálu nemoudrosti EndTime

    - Aktualizace eseje publikované v červnu 1998 -

    Dr. JS Chiappalone

    chemtrails

    Který i ty inertní mozky jsou nyní pozorování, jsou zlověstný jako většina paranoidní osoby podezřelé. Tyto výpotky jsou využívány k distribuci celou řadu látek, které jsou určeny ke změně tělesné a duševní pohody a genetický kód člověka v masovém měřítku. Stejně jako různépriony , chemtrails obsahují další činidla, která jsou spojená se na genech lidí a způsobit různé mutace, když jsou spuštěny mechanismů, které přináší těch, kteří registrován na chemtrails nasycení lidstva.

    Biologické složky nalezené v testech chemtrails aver k tomu, že taková může dobře být tento případ. Uvědomuji si, to je nad rámec většiny lidí pochopit a / nebo přijmout. Nicméně, scénář je realitou.

    Plnější pochopení může přijít jen s mírou vědomím skutečnosti, že existují jiné Vědomí, na rozdíl od těch lidí, kteří se snaží předefinovat existenci na této rovině, a pracují proti těm, kdo pomoc při nápravného procesu jsem se zmínil.


    GM potraviny

    Zdánlivě komerčně zvuk Praxe používání geneticky modifikovaných potravin ve všech aspektech potravinového řetězce není nic víc než tajné a velmi cílevědomou pokus Archóni napadnout genetické bazény vegetace, zvířata a lidi, aby jim manipulovat dle libosti v důsledku chod.

    Ostatní účinky těchto potravin, jako jsou alergie, buněčný stres, apod, které se mohou aktivovat onemocnění způsobující prionů v těch, které nejsou chráněny určité očkování daných cizinci (obvykle v době silných únosů), jsou v podstatě bonus k nim experimentování, vměšování zlé mimozemšťany.


    Alien Agendy

    Stále více a více lidí začíná uvědomovat cizinců mezi nás a kolem nás. Navzdory snahám skeptiky - kteří jsou skutečně naprogramovány fanatici se snaží udržet letadlo ve vytrvalých nevědomosti - lidé se probouzejí do reality UFO , cizinců , únosů mimozemšťany , bytosti, a vchody do, jiných dimenzí , atd, atd.

    I předpovídají, že množství fyzické důkazy, které potvrdí tyto jiné aspekty Větší realitě bude explodovat a nechat nikoho na pochybách o tom, co se děje.

  • VICE-alien_humanitymanipulationalien