Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #9127

2016-05-02 16:12

Na ministerstvu obrany Doněcké lidové republiky oznámili, že rozvědka republiky disponuje fakty o tom, že v průběhu své návštěvy v Mariupolu velvyslanec USA Geoffrey Pyatt vyznamenal zástupce velení ukrajinských silových složek.

Koncem dubna navštívil americký velvyslanec město Mariupol v Doněcké oblasti, které je pod kontrolou ukrajinských úřadů.

VICE-MZV Ukrajiny: sušenky Victorie Nulandové na Majdanu opravdu byly

„Naše rozvědka zjistila další podrobnosti návštěvy velvyslance USA na Ukrajině Geoffreyho Pyatta ve městě Mariupolu. Zdůrazňuje se, že během schůzky s příslušníky ukrajinských silových složek rozdával americký diplomat některým zástupcům velení peněžní odměny „za přínos k rozvoji demokracie", sdělil v sobotu novinářům zástupce velitele sboru ministerstva obrany DLR Eduard Basurin.

Více: Na ministerstvu obrany Doněcké lidové republiky oznámili, že rozvědka republiky disponuje fakty o tom, že v průběhu své návštěvy v Mariupolu velvyslanec USA Geoffrey Pyatt vyznamenal zástupce velení ukrajinských silových složek.

VICE-VIDEO: „USA nikdy nedopustí spojení Německa a Ruska“. Ukrajina jako prostředek a Holandsko jako velitel, který v referendu Ukrajinu právě odepsal. A papež s vlajkou Ukrajiny