Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #9020

2016-04-28 13:34

Teroristé zasadili soustředěný raketový úder čtvrti Midan, nedaleko obvodní nemocnice, mezi civilními občany jsou mrtví a ranění, sdělil RIA Novosti zdroj v domobraně.

„Rakety dopadly na domy ve čtvrti Midan, jen kousek od nemocnice. Několik budov se zřítilo. Jsou mrtví i ranění. Vojáci a domobranci poskytují pomoc a odvážejí mrtvé", řekl zdroj agentury.

Dříve bylo oznámeno, že syrské letectvo zlikvidovalo velitelské stanoviště teroristů nedaleko nemocnice Zāhī al-Azraq, zlikvidováno bylo asi 20 ozbrojenců. Mezinárodní organizace Lékaři bez hranic (MSF) zase oznámila, že v důsledku leteckého útoku v Aleppu byla zničena nemocnice, zahynulo 14 lidí, včetně pacientů a personálu.

Více: Teroristé zasadili soustředěný raketový úder čtvrti Midan, nedaleko obvodní nemocnice, mezi civilními občany jsou mrtví a ranění,

Kurdští domobranci předali zástupcům ruských úřadů v Sýrii tělo nadporučíka Alexandra Prochorenka, který zahynul nedaleko Palmýry. Tělo vojáka už bylo převezeno do vlasti, sdělil RIA Novosti oficiální mluvčí kurdských Oddílů lidové obrany Redur Chálil.

„Oddílům obrany kurdského lidu, na které se obrátila vláda Ruské federace, se podařilo získat tělo ruského vojáka, který zahynul u Tadmoru. Stalo se tak v důsledku jednání, která se konala mezi námi a Islámským státem. Tato speciální operace měla humanitární cíl", řekl Chálil, který ale odmítl sdělit podrobnosti.

Více: Kurdští domobranci předali zástupcům ruských úřadů v Sýrii tělo nadporučíka Alexandra Prochorenka, který zahynul nedaleko Palmýry. Tělo vojáka už bylo převezeno do vlasti