Založení strany

fb.lib@seznam.cz

/ #93

2011-10-19 10:56

Vážený pane Žižlavský,vytáhl jsem si Vaše příspěvky z diskuze a při pročítání marně jsem přemýšlel oč Vám jde.Zda to myslíte vážně nebo máte stav bezmocnosti néli něco horšího.Víte s takovými názory můžete nanejvýš zakládat sektu a né stranu na vedení státu.Chcete rozjetý vlak zastavit holýma rukama.Víte ,můj děda prošel koncentrační tábor,(načerno šrotoval pro hladové lidi ze vsi),Byl kulak a prošel vězení v Jáchymovských dolech,otce vyhodily ze školy a já jsem se tam ani nedostal.Přesto si myslím na rozdíl od Vás a od jiných že KSČM je jedinou stranou která dnes může tento stát přivést přirozeným vývojem k lidské sociální politice a demokracii.Věřte mi těžko se mi to píše ale jsem si vědom že každá další strana jen tento stát rozmělní a nahrává silným stranám.Kdyby pravice nepotřebovala KSČM tak by byla dávno zrušená.Totiž komunisti nahrávají minimálně 50% hlasů pravicovým stranám díky minulosti.Je to takový strašák parlamentu,přitom je to bezzubá bába která za sebou nemá,Národní frontu,Lidové milice ani armádu ba ani Varšavský pakt.Ani ekonomicky je nedrží žádné RVHP.Píše se tu o jaké-si revoluci,ať budete mít jakýkoliv prapor revoluce v rukách ať otočíte svět naruby jakkoliv vždy chudí padnou k zemi a nanejvýš k nim přibudou jiní.Jsem si vědom že morálka komunistů je morálkou moci a né pomoci,nechci vládnout ale chci žít jako slušný člověk proto bych nikdy nemohl být komunistou.Po prožití zhruba 2/3 života většinu v komunistickém totalitním systému jím i poznamenán mohu říct že volba komunistů v této situaci a této době je volbou toho nejmenšího zla který v našem státě je.Záleží jak by se vyvíjela politická situace.Jednou z možností co by při silném nárostu KSČM udělaly pravicové strany je postavení komunistů mimo zákon jako totalitní stranu.Pokud by se tak stalo a Vy jste byla legální strana ze stanovy a schopným vedením a programem co lidem bude něco říkat pak by přišla Vaše šance.Jinak je to k ničemu jen tlachání.Přeji hezký den František