Za vyhlášení místního referenda o umisťování imigrantů v Havířově

Olé Che

/ #194 Jen můj názor na Havr a tak vůbec.

2016-04-01 08:03

Chci jen upozornit, že pán Sobotka na Havířov určitě nepřišel jen tak sám. Nedal bych ruku do ohně, že to jemu poradil někdo z našeho povedeného vedení města, pro ně určitě hodně výnosný byznys i pro RPG, nebo jak se teď zrovna jmenují. Vy jste si nevšimli, že toto vedení kašle na vás občany, proto normálních a mladých lidí v Havru rapidně ubývá a to už dlouho. A oni myslí jen na sebe, jak ještě více zbohatnout. Vy nevidíte kolik obchodů na hlavní třídě je prázdných, že tady nikdo nechce s nimi podnikat a každý rozumný utíká z Havířova a radním to vyhovuje. Čím více starších občanů, Romů a uprchlíků tím lépe pro ně, na nich rychleji zbohatnou a hlavně ti jim do toho kecat nebudou a 1,5 miliardy si z rozpočtu rozdělí, jak chtějí oni. V Havířově starých! Co na to říct, když se povedené ANO dá dohromady s Komanči to hovoří za vše, co jsou to asi za lidi bývalí ODS, VV a jiní neúspěšní ve stranách.  Oni určitě po Havířově dopoledne ani večer nechodí, oni většinou tady ani nebydlí, tak akorát se na vás podívají z různých předražených slavností z tribuny a z VIP, na kterých se nabalíkují a vy si myslíte, že to je pro vás. Zamyslete se trochu a dívejte se kolem sebe, za to vše si můžeme sami, protože jsme je volili  ....... někteří vůbec nevolili …….. ale tím, je stvořili.

Můj názor je, že toto vedeni je nejhorší od vzniku Havířova a ne jen v Havru. Ti už dávno překonali socialismus a jsou v komunismu, kde akorát vše nepatří všem, ale jenom jim a to samé v kraji a tak výše, co potom chcete. Viz. v Havru hospodaření, Zámeček -2 mil. ročně přiznáno v TV, SSRZ, technické služby, HTS, MP, MKS, veškerá výběrová řízení atd. všechno obsazeno politicky, rod. příbuznými a soukmenovci co jim lezou do zadku a hlavně drží hubu a ne za své, ale za vaše peníze! Tak uprchlíci to mne opravdu vůbec nepřekvapuje. Vyřešte problém Havru. A věřte, že vyřešíte i problém uprchlíků! Říkáte si asi jak? Co to tady kecá. Jednoduše v každé straně jsou i normální lidé, nejhorší je první 10 na kandidátce, to jsou ti obrazně řečeno s máslem na hlavě, tak volte jen ty, které dobře znáte, nebo posledních max. 15 lidí, hlavně ne velký kříž nahoru! To mají příkaz ve všech stranách, a pokud to tak uděláte, jak píši, věřte, že budou velké změny všude a nebudete řešit otázku emigrantů ve městě. Ne v našem ale v celé ČR! Máte před sebou krajské volby, tak jim to ukažte, že tato zem je hlavně naše a ne jejich! A pamatujte“ Čím míň lidí u voleb, tím lépe pro ně! Jinak Tip Havr po krajských volbách, bude ANO+Socani. Pokut se konečně neproberete a nezasáhnete.

Mám pravdu? Tak, to pošlete dál. Upozorňuji, že nejsem členem žádné strany ani hnutí. Jen občan, který se v této zemi a Havru narodil, ale díky nim nejsem na to hrdý a sám se stydím, že jsem proto více neudělal ať je to jinak. Je to opravdu jen na nás všech a naše zodpovědnost, jak to v budoucnu pro naše děti, tady bude vypadat a nejen v Havru. Říká se: Kdo se z minulosti nepoučil, musí minulost opakovat.!