Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7435 Maďarsko se stalo nejvíce zabezpečenou zemí v EU díky své nezávislé pozici v otázce migrantů,

2016-03-05 11:25

Maďarsko se stalo nejvíce zabezpečenou zemí v EU díky své nezávislé pozici v otázce migrantů, řekl premiér Maďarska Viktor Orbán v interview Kossuth Radio. Úryvky z interview uvedly noviny Magyar Hírlap.

„My nikomu nedovolíme nekontrolovaně pronikat na území Maďarska. Tady nebudou bořit ploty, nebudou povstání migrantů, požárů uprchlických táborů, bandy nebudou pronásledovat Maďarky", řekl Orbán.

„V tomto smyslu se nechystáme měnit Maďarsko v Evropu", dodal premiér.

Orbán také odsoudil Řecko, které, podle jeho slov, porušuje Schengenskou dohodu, když pouští uprchlíky na své území.

Maďarský premiér zkritizoval ty, kteří obviňují Moskvu ze zostření migrační krize, a řekl, že taková prohlášení jsou nelogická. Uprchlíci se vydali do Evropy ještě před zásahem Ruska do syrského konfliktu, řekl.

Více: Maďarsko se stalo nejvíce zabezpečenou zemí v EU díky své nezávislé pozici v otázce migrantů,

Pozice Česka se překvapivě liší od pozice Polska. Prezident Andrej Duda právě vystoupil (na setkání s představiteli rad bezpečnosti Bulharska, Česka, Polska, Lotyšska, Rumunska, Slovenska, Maďarska) za rozšíření vojenské přítomnosti aliance v Evropě. To se děje v tu dobu, kdy jsou Síly rychlé reakce NATO zvětšeny na 40 tisíc lidí a kdy se k západní hranici EU stahuje velké množství vojenské techniky…

Tato polsko-baltská hysterie už všechny pořádně unavuje. Mně se zdá, že Poláci chtějí za každou cenu rozmístit něco amerického na svém území — dvě, tři, a nejlépe 10 vojenských základen USA. V takovém případě budou asi naprosto šťastní! A přirozeně neplatit za všechnu tu vojenskou mašinérii. Taková nálada panuje i v pobaltských státech. Zastrašování „ruskou agresí" se zde stalo výchozím bodem v médiích a reálně působí na vědomí lidí. Mnohá česká média také nezůstávají pozadu. Přestože v koncepci státní bezpečnosti ČR se o Rusku nehovoří, je tam pouze naznačení v návaznosti na „hybridní válku". Je pravda, že z úst českého vojenského vedení neustále slýcháme „strašení" na naši adresu. Ale občané jim z nějakého důvodu příliš nevěří. Četl jsem, že v Česku je těch, kdo nevěří na „ruskou vojenskou hrozbu" až 70 %, včetně prezidenta Zemana.

Více: Česku je těch, kdo nevěří na „ruskou vojenskou hrozbu" až 70 %, včetně prezidenta Zemana.

ZKU... MEDIA O TOMHLE MLČELA VICE-18.10.2015 Demonštrácia Sýrskej komunity a Sýrskych študentov na podporu Ruska

RUSKA SE BÁT NEMUSÍME NÉNI TO HROZBA MY SE MUSÍME BÁT ISLAMIZACE A NAVERBOVANEJCH UPRCHLIKŮ KTERÝ MAJ ROZVRATIT EVROPU A DESTABILIZOVAT!!!ABY STATY EVROPY BYLY OSLABENE PROTO NÁM DO EVROPY PROUDÍ EKONOMICKÝ MIGRANTI CO MAJ PENEZ A LUXUSU DOST AJI DRAHÉ MOBILE KTERÉ SE JEŠTE NEPRODÁVAJI AT NÁM K.... NIKDO NEŘÍKA ŽE PREJ POTŘEBUJÍ POMOC!!!!!!

((POMOC POTREBUJI SLOVANÉ A KŘESTANÉ))