Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7070

2016-02-08 16:10

FAKTY X: Usáma bin Ládin neskončil v oceáne!

Zatĺkať, zatĺkať...

Samozrejme k zverejneným e-mailom serveru WikiLeaks sa agentúra Stratfor vyjadrila veľmi nepresvedčivo, a to tak, že „môžu byť falošné“. Vedenie agentúry Stratfor nakoniec usúdilo, že sa nebude zaoberať preverovaním publikovaných správ serveru WikiLeaks, a nebude ich ani vysvetľovať. Podarilo sa serveru WikiLeaks šliapnuť na kurie oko americkej vlády? Ako to vlastne bolo so smrťou Usámu bin Ládina, a čo sa vlastne Američania snažia utajiť?

Kontroverznou sa nepochybne stala aj posmrtná fotografia zabitého teroristu, ktorá bola zverejnená 2. mája roku 2011. Experti jej pravosť jednoznačne spochybnili. Ak si totiž porovnáte posmrtnú a známu portrétovú fotku bin Ládina, väčšina rysov tváre sa zhoduje. Podľa expertov to vyzerá tak, ako by niekto dal dohromady fotku bin Ládina s obrázkom nejakej mŕtvoly, a potom všetko rozostril. Veď ústa, zuby a dokonca aj fúzy sa dokonale podobajú. Neskôr sa dokonca ukázalo, že rovnaká fotka usmrteného bin Ládina sa objavila na internete už v roku 2009! Média napriek všetkému tvrdili, že fotku získali z vojenských kruhov.

Ako to teda s posmrtnou fotkou bin Ládina vlastne bolo? Snažil sa niekto z vojenských kruhov podstrčiť fotku mŕtveho bin Ládina  alebo si ju zhotovili samotné médiá, ktoré sa za každú cenu snažia každý deň priniesť čo najšokujúcejšie „zaručené“ správy?
A je vôbec Usáma bin Ládin mŕtvy? Prečo Al-Kajdá jeho smrť poprela? Kto tu koho ťahá za nos, a kto v tejto podivnej hre určuje pravidlá? Je zverejnenie správy o smrti Usámu bin Ládina tesne pred začiatkom volebnej kampane amerického prezidenta Baracka Obamu len úplnou náhodou?

VICE-FAKTY X: Usáma bin Ládin neskončil v oceáne!