Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7055 6.2.016 POLICE FAŠIZMUS

2016-02-07 15:50

VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

Redakce AE News přináší zásadní video ze sobotní demonstrace Antify v Praze, což byla truc-demonstrace proti demonstracím na odpor vůči islámu. Průvod ultralevicových anarchistů s transparenty „Uprchlíci, vítejte!“ se střetl s bizarní a koordinovanou skupinkou „nácků“, které koordinoval muž v hnědé bundě a současně ten samý muž v podstatě koordinoval i uniformované policisty na druhé straně pomyslné barikády. Zajímavé bylo i místo, kde se maskovaní náckové nacházeli a z jaké budovy vycházeli. Z budovy v majetku ministerstva vnitra. Zapálení sociálního centra v Praze tak dozajista nemají na svědomí občané, ale právě někdo z těchto provokatérů.

Důstojník koordinoval nácky, kteří vylézali z budovy v majetku ministerstva vnitra!

V sobotu se po celé Evropě konaly demonstrace, namířené proti islamizaci Evropy. Je nutné zdůraznit, že na podporu premiéra Sobotky se před Úřadem vlády sešlo kolem 60 lidí, zatímco napříč republikou demonstrovaly tisíce lidí jak proti islamizaci Evropy, tak i proti politice našeho premiéra. Je evidentní, že premiér Sobotka čím dál tím více ztrácí veřejnou podporu.

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!