Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6657

2016-01-06 10:39

Server AE News už několik měsíců varuje, že stejná situace čeká i Českou republiku a Slovensko, protože současná uprchlická vlna je řízenou invazí podle direktiv světových elit v rámci implementace III. kroku instalace Nového světového řádu v Evropě s cílem demografického překreslení mapy Evropy s cílem likvidace křesťanství a zchudnutí západní civilizace. A pozor, nezapomínejte a neberte na lehkou váhu varování, které teď v Německu, hlavně v bývalé NDR, zaznívá všude a platí i pro naše země: Každý uprchlík, který vstoupí na území (ČR nebo SR), je potenciální terorista, násilník, kriminálník nebo i vrah. Vždy se chovejte tak, abyste měli prostor pro útěk. Nevystavujte se zbytečně riziku. Nejde o předsudky, jde o konstatování skutečnosti. Uprchlíci nemají co ztratit. Jdou a půjdou přes mrtvoly. Chtějí auto? Vezmou si ho na ulici. Chtějí sex? Odchytnou si vaší dceru, udeří ji hlavou o zeď, aby ztratila vědomí a nevzpírala se (Arabové toto mají z domova nacvičené, protože to je tradiční způsob styku s nezadanou ženou) a poté s ní vykonají sériovou soulož.

Z Itálie jsou zaznamenány případy, kdy jednu omráčenou ženu postupně znásilnilo 11 uprchlíků. To je samozřejmě extrém, ale i kdyby šlo jen o jednoho muže, je to otřesný zážitek pro dívku a jde doslova o život. Pokud se dívka brání a nepodaří se jí omráčit, Arabové mohou ženu až utlouct.

 

I zvěř se chová lépe, než migranti?

 

Křesťané jsou jinověrci a pro Araby jsme pod-rasa. Jejich víra jim umožňuje křesťany i zabíjet a pokud tak učiní, nemají výčitky, naopak, jsou na to hrdí. Arabové mají jiný žebříček hodnot. V roce 2016 se chystá podle prognóz Eurostatu do Evropy až 8 milionů běženců, z toho 5 milionů jich bude mířit do Německa. Německo takové počty nezvládne a migranti tak zůstanou v tranzitních zemích natrvalo. V zemích po celé trase pochodu. Česko, Slovensko, Rakousko, Maďarsko, Slovinsko, Srbsko, Albánie, Řecko, Itálie.