Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6656

2016-01-06 08:25

VIDEO: Uprchlíci v Kolíně nad Rýnem okrádali a znásilňovali na Silvestra stovky Němců! Policie a úřady to tajily pět dnů, aby neutrpěl novoroční projev Angely Merkel! [CZ Titulky]

V Německu se provalil obrovský skandál. Státní a zemská policie tajila pět dnů mohutnou vlnu organizovaného zločinu páchaného uprchlíky. Ti totiž během oslav Nového roku okrádali v Kolíně nad Rýnem a v Hamburku stovky Němců, ale nezůstalo jen u toho. Mladíci osahávali německé dívky během oslav příchodu nového roku na intimních místech a v jednom případě došlo dokonce ke znásilnění, oběť leží s otřesem mozku v nemocnici v Kolíně nad Rýnem a policie obšancovala vstup k nemocnici, aby novináři nemohli dovnitř.

Hrozba intifády a strach policie?

Policie vůbec nezasáhla! Celou dobu byla schovaná a řádění davu migrantů přihlížela z povzdálí. Němci nechápou, proč policie nezasáhla. Podobně se schovává i policie v Belgii. To není náhoda. Začínají se šířit zvěsti, že policie má v Německu tajné nařízení ze shora, aby se migrantů nedotýkala. Podle odborníků by totiž hrozilo vypuknutí intifády v Německu, tedy svatého povstání Arabů. Hrozba intifády je všudypřítomná, přiznal nejmenovaný policista zády ke kameře a s počítačově změněným hlasem na ZDF. Zatím měl s intifádou zkušenosti pouze Izrael na palestinských územích, ale byly to zkušenosti pokaždé krvavé.

Rozmlátit hlavu, bezvědomí a potom sex!

Dívka je prý pořezaná (jinde se uvádí poškrábaná) v obličeji a pachatel jí několikrát praštil hlavou o obrubník nebo o zeď, a poté jí znásilnil, když byla v bezvědomí. Německá televize informaci popřela, že dívka má jen „lehká zranění“, ale co to znamená lehká zranění, to ARD neupřesnila. V Německu je 1 milion uprchlíků, kteří přišli do země jen za rok 2015. Mnoho z nich je negramotných, nikdy nechodili do školy. To se týká především migrantů z Afriky, kde školní docházka neexistuje v moha zemích. Prakticky 75% migrantů nemá cestovní pas. Pasy migranti zahazují poté, co dorazí na pobřeží Itálie a Řecka. Proč to dělají, to je jasné. Nechtějí buď být identifikování kvůli spolupráci s Islámským státem, anebo nejsou ze Sýrie a bojí se, že by je v Evropě nepovažovali za uprchlíky před válkou.

VICE-VIDEO: Uprchlíci v Kolíně nad Rýnem okrádali a znásilňovali na Silvestra stovky Němců! Policie a úřady to tajily pět dnů, aby neutrpěl novoroční projev Angely Merkel! [CZ Titulky]