Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6624 Re: Re: PF 2016 aneb Pohřební hostina svobodného myšlení

2016-01-01 14:12

#6623: - Re: PF 2016 aneb Pohřební hostina svobodného myšlení 

 JEDINÝ STATNIK CO MA NATO AJI BEZ NATO A JEDINY STATNIK A POLITIK CO SE NECPE DO NATO A NEPOTREBNEHO EU EU A NATO SOU EGRESOROVE NE RUSKO A ANI USA NEBOMBARDUJE IS SPIS JE JEN SLOVNĚ SRABY AMERIKANCI JEN ROZVRACET A NIČIT EVROPU TAK JAK UKRAJINU KU..... A SYRII A IRAK,IRAN BRZY JIM ODZVONI S LETANIM NAD IRAKEM BUDOU MIT S-400 OD RF UZ NEMUZOU NAD SYRII TY VOJNOVÝ ŠTVÁČI LETAT PROTOZE TAM TO JISTI S.-400 TAK TED ZAS NIČI IRAK A KURDY MISTO IS A S-400 NENI JEDINÝ TRIUMF RUSKA TO CO MAJ NEMA ZADNA ZEME!!!MAJ NECO MOC SILNÉHO TO BY SROVNALO CELOU ZEME KOULU TY VLNY BY OBJEHLY MOCKRAT CELOU ZEM TAKZE PROTILETECKE KRITY SOU K NICEMU A PODZEMNI!!!RUSKO MA TOLIK ES V RUKAVU ZE USA SKONCI JEJICH DIKTATORIZMUS A PODPORA TERORIZMU UMIRNENE OPOZICE A IS A PRODEJ ROPY ATD

Protiletadlový komplex S-400, který Rusko rozmístilo v Sýrii, zlepšil situaci v jejím vzdušném prostoru, soudí vrchní velitel vzdušných a kosmických sil (VKS) Ruské federace, generálplukovník Viktor Bondarev. Jeho slova uvádějí Vesti.ru.

Vrchní velitel vzdušných a kosmických sil prohlásil, že protiletadlový komplex, který byl rozmístěn v Sýrii koncem listopadu „zjednal pořádek ve vzdušném prostoru" této země.

Rusko rozmístilo na základně Hmeimim po incidentu s ruským Su-24, který sestřelila v syrském vzdušném prostoru turecká stíhačka, protiletadlový raketový komplex S-400.

Více: Protiletadlový komplex S-400, který Rusko rozmístilo v Sýrii, zlepšil situaci v jejím vzdušném prostoru