Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6612

2015-12-30 09:36

O čem je oslava Vánoc a o čem kříž jako symbol křesťanství? A o čem biblická kultura? Video

Je sice po Vánocích, téma mi přesto přijde aktuální – ono mi totiž přijde aktuální kdykoliv v naší době, plné témat o zotročování lidstva a o globálním prediktorovi. Zastánci bible mě asi budou opět kamenovat, ale vkládám svůj článek, který jsem před pár lety psala pro jiné stránky a který jen upravím o to, k čemu jsem se mezitím dostala díky učení, prezentované Pjakinem.

Kromě toho, že proběhly Vánoce, mnozí zaregistrovali, že proběhl i zimní slunovrat. V jedněch z hlavních televizních zpráv proběhla dokonce anketa, jestli lidé vědí, co to je a odpovědi byly opravdu smutné. Nepřekvapilo mě to, jsem zvyklá, že lidé těmto věcem nevěnují pozornost a jen málokdo ví i to, proč jsou Velikonoce pohyblivým svátkem a co všechno musí proběhnout, aby nastaly. Ale začnu od konce.

Mnozí se dnes snaží pochopit, kdo je to ten globální prediktor a chtějí se orientovat v tom, o čem hovoří Pjakin, resp. o čem jsou učení, která doporučuje. V žádném případě nemám vše načteno, ale i z toho mála přečteného souhlasím s dvěma fakty:

1) Že je nutné svět a historii lidstva vidět jako mozaiku a teprve do ní dosazovat kamínky (vybírat jen ty informace, které jsou podstatné, nikoliv se topit ve všech a teprve z nich skládat celkový obraz, David Icketo nazval periferním viděním a hovoří o tom, jak systém vší silou pracuje právě na tom, aby jej lidé ztráceli).

2) K pochopení historie lidstva Pjakin velmi často zmiňuje výraz „biblická kultura“ a její počátky (počátky GP) zasazuje do doby před 3000 lety, tzn. do doby vzniku Egypta. Opakuji se, že ke stejnému vidění světa jsem se dopracovala sama a dříve, než jsem znala Pjakina. Dávno tomu jsem se dopracovala k přesvědčení, že atlantická (tedy ona biblická) kultura skončí a postupem času i k přesvědčení, že byla uměle vytvořená. A podle této své mozaiky vidění léta už jen dohledávám informace, které mi to potvrzují. A jedním ze základu mé mozaiky je právě i oslava Velikonoc a Vánoc a symbol kříže a kruhu, spojovaný s křesťanstvím.

Symbolika kříže a kruhu totiž existovala dávno před křesťanstvím a znaly ji snad všechny kultury:

VICE-O čem je oslava Vánoc a o čem kříž jako symbol křesťanství? A o čem biblická kultura? Video