Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.


Nepřihlášený uživatel

/ #864

2015-12-13 09:22

Globální prediktor, Egypt, tajné spolky, Slované, Rusko, globalizace, illumináti, zednáři, „Zlatá miliarda“

Díky analýzám a studiím, které jsou nejen na těchto stránkách prezentovány přes Valerije Pjakina, se svět dozvěděl o tom, co dostalo pojmenování Globální prediktor. V souhrnu to znamená moc, která jako nadnárodní stojí nad všemi zeměmi světa a všechny země řídí tak, aby je všechny ovládla a následně jim celosvětově (globálně) vládla. Díky přednáškám V.V. Pjakina se svět dozvěděl, že všechny země jsou jen vykonavatelem toho, co řídí špička pyramidy, tedy toho, co je na americké bankovce prezentováno oním dnes již všem dobře známým jedním okem a co se ujalo jako Nový světový řád.

Valerij Pjakin tento způsob vládnutí popsal, když vysvětloval, že jeho původ je v Egyptě a že přes něj postupně všechny vlády světa ztratily možnost ovlivňovat dění ve svých zemích:

Podstata tohoto vládnutí stojí od dob Egypta na jednom: na ovládnutí všech zdrojů, které zeměkoule nabízí a na poslušném zotročení veškerého lidstva tak, aby bez možnosti vzpoury bylo vděčné za vodu a chléb na příděl. Ale především tak, aby ten, který je potřebným přiděluje, sám nikdy neměl nouzi a nemusel mít strach, že jednou nebude mít co jíst a pít (trefně o tom hovořil Daniel Estulin, pronásledovatel setkání Bildeberg, v roce 2011 pro čt 24, když popisoval nutnost úpadku Evropy a západní civilzace- čas cca 13:50zde).

VICE-Globální prediktor, Egypt, tajné spolky, Slované, Rusko, globalizace, illumináti, zednáři, „Zlatá miliarda“