Vyjádření podpory Divadlu v Řeznické


Nepřihlášený uživatel

/ #13

2015-12-12 17:58

Dobrý den,

jsem zcela zděšena hodnocením grantové komise o nepodpoře Divadla v Řeznické grantem. Toto komorní divadlo, které doslova diváka vtáhne do každého představení, navštěvuji pravidelně a ještě jsem nenarazila na představení, které by mě zklamalo. Při představeních Divadla v Řeznické zažívám veškeré emoce, které mi vynikající herci poskytují prostřednictvím jejich umění, kterým ztvárňují postavy jednotlivých příběhů, které mě rozesmějí, nutí k zamyšlení, rozechvívají, zkrátka herci v tomto divadle dokáží emoce svých postav přenést na diváka. Divák je tak daleko intenzivněji vtažen do příběhu a odnáší si velmi silný zážitek.

Tvorba Divadla v Řeznické představuje dle mého názoru nejvyšší kvalitu soudobého divadelnického řemesla. Divadlo v Řeznické má mou velikou podporu a jsem přesvědčena, že je vzorem pro mnoho divadel tohoto komorního formátu v České republice.

Členové grantové komise, zamyslete se nad svým hodnocením, od kterého se zcela distancuji a nesouhlasím s ním.

Divadlo v Řeznické – nevzdávejte se, pokračujte ve své skvělé tvorbě dál, máte mou a mnoha dalších vděčných diváků obrovskou podporu!!!

Kateřina Machová Poláková